Publisert: 12. nov 2018
Kategori:

Innholdsrik høst på Kickboxing & Fitness linja

Årets elever på Kickboxing & Fitness linja er i full gang med skoleåret og har kommet langt de første månedene etter skolestart. Hovedfokuset på denne linja er kickboxing, men elevene har fått opplevd mye forskjellig denne høsten. Både kung fu, bakkeløp, yoga, håndball, sirkeltrening, tur til treningssenter, bevegelighetstester, selvforsvar, body combat time, kickboxing økter i basseng, sparring, bootcamp økt og mye mer. Vi har også hatt mange hyggelige sosiale aktiviteter sammen med alt fra bowling, blåtur til Trondheim med lazer krig og cart, pizza i Tyholt tårnet og film.

Det er fortsatt mye i vente i tiden som kommer, og på nyåret får vi blant annet besøk av selveste 7x verdensmester i kickboxing Thea Næss. Hun har i høst vært på tv2 i programmet Skal Vi Danse og vi gleder vi oss virkelig til kjendisbesøket kommer tilbake til oss på Skogn folkehøgskole. Her er en video fra i fjor da verdensmesteren var på besøk hos oss i 2 dager.

De som ønsker å følge elevene sin hverdag kan gjerne følge oss på Instagram

https://www.instagram.com/skofokickboxing/

Kickboxing & Fitness linja er nok den linja i Norge med flest følgere på Instagram og vi runda nylig hele 5100 følgere som følger elevene sin skolehverdag.

Ellers har linja en egen facebookside hvor man kan også se bilder og videoer:

https://www.facebook.com/kickboxingslinja/

 

 

Copyright © 2021 Skogn FHS - Personvern og cookies - Sideutvikling: Snopp Designbyrå