Publisert: 28. jun 2017
Kategori:

Andreårselever i 2017/18

Vi er gjengen som skal hjelpe til med å gjøre neste skoleår fantastisk!
Ta gjerne kontakt med oss hvis dere har spørsmål om skolen.

 


KRISTINE HAUGLAND VAA
Gikk linja Jakt og fiske i Norge og USA.
Du kan kontakte henne på e-post: kristine_vaa@hotmail.com

Heisann! Jeg heter Kristine Haugland Vaa og kommer fra Notodden. Jeg startet å jakte når jeg startet på jakt og fiske-linja i 2016 og har digget det, selv om det bare var gutter i klassa!  Jeg er ei aktiv jente som liker å være blant mennesker og ha det gøy! Jeg gleder meg veldig til å bli kjent med dere og til å starte jaktsesongen med dere!


 


AMALIE ANKER JOHANSSON

Gikk linja Kickboxing og fitness Thailand
Du kan kontakte henne på e-post: amaliejohansson97@gmail.com

Hallo mitt navn er Amalie Anker Johansson. Jeg er 20 år gammel og kommer fra Arendal. Aktiv jente som liker å holde på med trening og være sosial. Jeg elsker å holde på med kickboksing men er også veldig glad i å spille håndball.  Gleder meg kjempe mye til å bli kjent med dere ?


 


DANIEL HAMMER

Gikk linja USA film og friluftsliv.
Du kan kontakte ham på e-post: daniel_a_hammer@live.com

Hei. Mitt navn er Daniel Hammer. 21 år og kommer fra Lofoten (Norges Juvel). Rolig gutt mæ litt før mange interessa, men trives best mæ trening/Aktivitet. Glad i å treff nye menneska og trives mæ de aller fleste. Ses i August!

 


 


HENRIK HUSOM FAGERSAND

Gikk linja Kickboxing og fitness Thailand
Du kan kontakte ham på e-post: fagersandhenrik@gmail.com

Mitt navn er Henrik, med dama får jeg det ofte på, og jeg kan gi deg juling her og nå.  På fritida henger jeg ofte med boysen og der blir det mye jazz, og på helgeturene havner jeg fort med kjeften min rundt en dass. Her på folkehøgskolen har jeg opparbeidet mye erfaring du enda ikke har, så du kan starte nå med en gang å kalle meg for far. Gjør deg klar til et heftig år med meg, for jeg gleder meg til å henge med deg!


 


JOACHIM BERG

Gikk linja Håndball Brasil.
Du kan kontakte ham på e-post: joachim_berg1997@hotmail.com

Hei, mitt navn er Joachim Berg.
Jeg er 20 år og kommer fra Moss. Jeg elsker å spille håndball og være i aktivitet.  Er en glad gutt som liker å spre mye glede rundt meg.  Jeg gleder meg masse til å møte den nye Skofo gjengen til høsten!


 

LUDVIK JUNGE LÆNN
Gikk linja Jakt og fiske i Norge og USA.
Du kan kontakte ham på e-post: ludvikjungel@hotmail. com

Hei!! Æ heite Ludvik!! Æ e en 20 år gammel kar som kjæm fra Namdal i Nord-Trønderlag!!  Æ e intrisert i sport, norsk landbruk, politikk og jakt og fiske såklart!!  På fritida like æ å ha nå å gjør. Sånn som arbeid, spæll fotball, værra me vænna.

 


 

MARTE SKUDAL ELLINGSEN
Gikk linja Håndball Brasil.
Du kan kontakte henne på e-post: marte_ellingsen@hotmail.com

Hei, mitt navn er Marte Skudal Ellingsen. Jeg er 19 år og kommer fra Bergen. Er glad i å spille håndball, og liker godt å holde på med musikk. Er en positiv og glad jente som digger å møte nye mennesker. Gleder meg til å bli kjent med dere alle!

 


INGRID CORLETT AMDAHL
Gikk linja Håndball Brasil.
Du kan kontakte henne på e-post: ingridgzt@gmail.com

Hei, mitt navn er Ingrid, jeg er 18 gammel år. Jeg kom Brasil i Januar for å være en del av det fineste familie heter skofo som jeg er veldig glad i. Jeg gleder meg masse i å spise sjokolade og være med venner. Jeg er spent for å møtte alle til høsten, så vi kan lage masse brownies sammen ❤ PS:(I’m sorry for the mistakes, still learning norwegian)

Copyright © 2021 Skogn FHS - Personvern og cookies - Sideutvikling: Snopp Designbyrå