Publisert: 30. des 2017
Kategori:

Avslutningspakke 10-klasser

Det har i de senere år blitt mer og mer vanlig at det arrangeres en avslutningstur ved utgang av ungdomsskolen. Disse turene har etter hvert blitt svært kostbare, og krever mye ressurser av så vel lærere som foreldre og elever.

Vi ønsker å gi dere et kvalitetstilbud på en avslutningstur, hvor dere selv kan bestemme innhold og aktiviteter. Her kan dere skreddersy en verdig avslutningstur med vekt på den sosiale dimensjonen. Vi er med så mye eller lite som dere ønsker, men vi må ha ansvaret for de ulike aktivitetene og for kjøkkenet.

 

Fasiliteter

Vi har et utmerket kjøkken, egen gymsal, treningsrom for kampsport, innendørs skytebane for bue, styrketreningsrom, stor dagligstue, tv rom, rom for elektroniske spill, trommerom, vokalrom, musikkstudio med plateinnspilling, yogarom, klasserom, auditorium, flere små stuer, gapahuk, båter, kanoer, kajakker, vannsportutstyr, fiskeutstyr (fluefiske, dypvannsfiske, oterfiske, elvefiske, ferskvannsfiske), bootcamp, compoundbuer (avanserte jakt/blink buer), 3 D target løype (fullfigur dyr), og et stort uteområde, egen hytte ved et idyllisk fjellvann. Skolen har dessuten tre minibusser for transport av elever, samt diverse hengere for transport.

Vi har spesialkompetanse innenfor utrolig mange fagfelt, felles for dem alle er at vi er dyktige til å lage gode sosiale møteplasser. Vårt motto er «Magiske opplevelser» – noe vi prøver å leve etter til hverdag og fest.

Her kan dere lese mer om tilbudet:  Avslutning 10.klasser

 

Velkommen til Skogn folkehøgskole!
Ved interesse, kontakt rektor på telefon 74085721 eller på e-post: rektor@skognfhs.no

Copyright © 2021 Skogn FHS - Personvern og cookies - Sideutvikling: Snopp Designbyrå