Publisert: 11. jan 2018
Kategori:

BESØK AV VERDENSSTJERNE

Skogn folkehøgskole og Kickboxing & Fitness linja får besøk av UFC stjerne Valentina Shevchenko til sommeren. Linjelærer Vidar Moe var så heldig å få møte Valentina på fjorårets studietur til Thailand, da hun var på treningsleir i samme treningscamp som fjorårets elever. Kickboxing & Fitness linja reiser hvert år til verdens største kampsportcamp Tiger Muay Thai. Hun tok seg tid til å ta bilde med elevene og signere autografer. Hun og Vidar hadde en prat om mulig norgesbesøk en gang i fremtiden, og etter å hatt en dialog på facebook blir det nå at hun kommer og holder kampsportseminar 20-22 juli på skofo. Linjelærer Vidar Moe sier at dette er nesten helt uvirkelig, og at dette nok vil få stor oppmerksomhet i media og vekke stor oppsikt i kampsportmiljøet i Norge og resten av verden.

Skogn folkehøgskole tilbyr her en såkalt all inclusive pakke for dette seminaret for kampsportutøvere som koster 3800,- og da får man:

  • 3 overnattinger
  • Gratis frokost,lunch,middag og kveldsmat
  • 5 økter med Valentina
  • Fri tilgang til skolens fasiliteter
  • Vi tilbyr en rekke aktiviteter utenom trening
  • Sosial hygge.

For spørsmål, kontakt Vidar Moe

Epost: vidarkickboxing@hotmail.com

 

Valentina er verdensmester i kickboxing, ubeseiret i proffboksing, 17x verdensmester i muay thai/thaiboxing og blir nå sett på som en av de aller beste UFC fighterne i verden. Hun skal kombinere denne turen til skofo med en ferie i Norge, og vi gleder oss veldig mye til å vise henne både skofo og Norge.

Ellers nærmer det seg opptak til neste skoleår og vi starter løpende opptak fra 1.februar, så hvis du ønsker et innholdsrikt skoleår med trening og kickboxing er det bare å søke.

Følg oss gjerne på vår populære instagram: #skofokickboxing

 

 

 

 

 

Copyright © 2021 Skogn FHS - Personvern og cookies - Sideutvikling: Snopp Designbyrå