Publisert: 10. jan 2017
Kategori:

Bli bedre kjent med læreren for linja Fiske og friluftsliv ved www.skognfhs.no

 

Jon Olav er typisk den typen menneske du kan stå og diskutere med, om hva som skulle vært gjort – når du snur deg er fyren borte, da er han å gjør det som skulle vært gjort.

 

Energisk, storsinnet, full av humor – og en ekte menneskevenn. Jon Olav liker mennesker, og spesielt liker han mennesker som er som han selv – som liker fiske mer enn noe annet, men også det varierte friluftslivet i inn og utland. Variert fiske, men med et ekstra gir på laksefiske. Kanskje ikke så rart når man har eget vald, og har drevet i en årrekke å tatt med mennsker ut for at de skal få lære fluekasting i elva hans — Værdalselva!

Man får mange kontakter når man er slik som person, og kanskje er dette noe av den kunnskapen og påvirkningen, typer som Jon Olav som gjør at fiske og friluftsliv stadig vinner tilhengere blandt ungdommen. Jon Olav har arbeidet mange år  i VGS, den siste perioden på Landslinja for Sportsfiske på Grong – nå prøver han seg med egen linje her ved Skogn Folkehøgskole.

Vi ønsker han lykke til, og til deg som kommer hit som elev på denne linjen, Fasten the seat belt – dette blir utvilsomt et uforglemmelig år!

 

Copyright © 2021 Skogn FHS - Personvern og cookies - Sideutvikling: Snopp Designbyrå