Publisert: 30. jun 2016
Kategori:

Bli kjent med våre andreårselever!

Kort presentasjon av våre nye andreårselever.
Spør de gjerne om alt dere lurer på om skolen og skoleåret.

…………………………………………………………………………………………………..

Hanna Walseth

 

 

 

 

 

 

Jeg er 20 år og kommer fra Drammen. Til vanlig er jeg ei aktiv jente, som driver med håndball på fritiden. Jeg er glad i å være sosial, og trives best der det er masse folk! Et skoleår på Skogn folkehøgskole består av utrolig mye forskjellig. Ikke bare møter du nye mennesker, du får også venner for livet! Man blir kjent med hverandre på både godt og vondt, og lærer seg selv å kjenne enda bedre.

Et år på folkehøgskole gir deg utfordringer, minner, opplevelser og lærdom jeg aldri ville vært foruten.

I fjor gikk jeg på håndballinja, der møtte jeg mange flotte mennesker, samt to utrolig herlige lærere! På håndballinja møter man mange morsomme utfordringer, og man trener på alt fra det fysiske til det mentale. I klassen jobber vi veldig mye med et godt samhold, så du blir godt kjent med alle og enhver i klassen!

hannah.walseth@outlook.com

Aslak Tønneberg

 

 

 

 

Jeg kommer fra en liten plass som heter Skulerud. Så jakt og fiske er å finne av interessene mine. Jeg driver også aktivt med leirdueskyting. Ellers er jeg en veldig sosial person og liker å være med venner.

Jeg gikk Jakt & Fiskelinja på Skofo 15-16 og trivdes kjempegodt. Det blir et unikt og godt samhold, både i klassen og ellers på skolen. Mange flotte turer både med klasse og skolen, og man får utfordringer som kanskje er utenfor komfortsonen. Etter skofoåret sitter jeg igjen med bare gode minner og mange gode venner. Rett og slett det beste året i mitt liv.

aslak_tonneberg@hotmail.com

Oline Andersen

 

 

 

 

 

 

Hællæ! Jeg heter Oline Andersen og kommer fra den fantastiske byen Fredrikstad. Jeg er en blid og positiv jente med masse energi som elsker å møte nye folk! Håndball er en av mine store hobbyer og derfor valgte jeg å gå håndballinja på Skofo. På denne linja møter man lærere som kan faget sitt. Både morsomme og litt tyngre utfordringer står i kø og man får ofte kjenne på en deilig mestringsfølelse. I tillegg til all treningen, både fysisk og mentalt, avsluttes sesongen med en magisk tur til Brasil for enda flere herlige opplevelser.

Etter et år på Skofo har jeg blitt kjent med utrolig mange flotte folk, men den jeg har blitt best kjent med er meg selv. Dette året har gjort veldig mye for meg og det er det beste året i mitt liv! Jeg kan nesten garantere at det vil bli det beste året i ditt liv også. Er det noe du lurer på så ta gjerne en prat med meg!

oline_a@hotmail.com

Christopher Hope

 

 

 

 

Jeg er en kar på 19 år ifra en liten bygd kalt Heggedal, jeg er veldig glad i trening og har drevet med en god del diverse idretter.

Skoleåret byr på mange utfordringer store som små hvor du vil kjenne at du vokser som person, jeg vil si at skofoåret er det året jeg har vokst mest som person hittil i livet. Jeg angrer ikke på at jeg begynte på skofo ettersom det viste seg å bli det beste året i mitt liv.

Sosialt sett er livet på skofo helt herlig, både elever og ansatte blir som en stor familie, det er et fantastisk samhold på skolen som bare må oppleves. Var nybegynner i kickboxing ved skolestart men klarte å ta etter mine mål store steg takket være en fantastisk lærer og trener:)

christopher-hope@hotmail.com

 Haakon Venås Årbu

 

 

 

 

 

Hei hei! Jeg er 20 år gammel og kommer fra Ski. Er glad i å trene og har spilt håndball siden jeg kan huske, er også en veldig sosial person. Jakt fikk jeg en interesse for når jeg ble litt eldre, og er også en ivrig fisker.
Året mitt på Skogn folkehøgskole var helt fantastisk og jeg angrer ikke på at jeg valgte 1 år på folkehøgskole. Har møtt helt utrolig mange hyggelige folk, og har fått meg mange nye venner for livet.

I fjor gikk jeg håndballinja, og var veldig fornøyd med det. Lærerne vi hadde på linja var veldig flinke, og hadde mye variert trening. Forholdet skolen har med lokallaget Skogn IL var veldig bra synes jeg, og fikk raskt et godt forhold til klubben og spillergruppen. Som sagt er også jakt en av mine interesser og var så heldig at jeg fikk være med litt i jaktklassen som var veldig morsomt. Samholdet på skolen både med elever og lærere er veldig bra, og jeg er kjempefornøyd med året mitt på Skogn folkehøgskole!

haakon_aarbu@hotmail.com

 


Copyright © 2021 Skogn FHS - Personvern og cookies - Sideutvikling: Snopp Designbyrå