Publisert: 1. des 2016
Kategori:

Erland tok sjansen og startet på Jakt & fiske Norge og Usa, angret han?

Erland Haugen 23 år Røros. Jeg går Jakt & Fiske, dette er faktisk en lidenskap jeg har vokst opp med ifra barndommen, å det gir en så intens spenning, å følelsen man får når man hører losen nærmer seg å man ser dyret kan ikke forklares, det må bare oppleves.

Jeg har det helt fantastisk på linjen, jeg kunne ikke bedt om bedre miljø å samhold, vi har et fantastisk team å ikke minst en dyktig lærer!erland

Man vil gå på skofo fordi man blir kjent med utrolig mange dyktige folk som blir venner for livet, man får oppleve utrolig masse på linjefaget som jeg aldri hadde fått prøvd ellers. Du blir kjent med deg selv på en ny måte. Du får være med i et fellesskap, et fellesskap som gir deg minner for livet.

Til fremtidige elever : Søk! Jeg tok en enorm sjanse da jeg forlot jobb å hus da jeg dro på folkehøyskole, men har aldri angret et sekund! Opplevelsene man får er uvurderlige!

Copyright © 2021 Skogn FHS - Personvern og cookies - Sideutvikling: Snopp Designbyrå