Publisert: 6. jun 2018
Kategori: Info fra skolen

Her er årets andreårselever!

Vi er gjengen som skal dele neste skoleår med dere, le og gråte sammen, skape magiske øyeblikk og gi støtte der det trengs.
Ikke vær redd for å spørre oss om det dere lurer på, enten på facebook eller på epost 🙂 Vi vet det meste om folkehøgskoleåret!

 


Agnes Kristine Andersen Nerby | Andreårselev på Håndball Brasil
Gikk linja Håndball Brasil i 2017/2018
Ta kontakt på facebook eller på e-post:  agnesnerby@hotmail.no

Hallo! Jeg heter Agnes Kristine Andersen-Nerby. Jeg er 20 år, og kommer fra et lite sted i Østerdalen som heter Alvdal. Er en rolig jente med en god del energi (ja, det er mulig), mange interesser og dårlige vitser. Dette året er det bare å glede seg til dere, det gjør ihvertfall jeg! Vi sees i august! 


Per Markus Viki | Andreårselev på Jakt og fiske Norge og USA
Gikk linja Jakt og fiske i Norge og USA i 2017/2018
Ta kontakt på facebook eller på e-post:  per.markus@hotmail.com

Hei, mitt navn er Per Markus Viki. Jeg kommer fra Valle i Setesdal, men har klart å forviltre meg helt opp til Trøndelag. I tillegg til jakt&fiske er jeg interessert i mye idrett, trening, fjellturer og generelt en aktiv hverdag 🙂
Ser frem til et nytt år på Skofo med alle dere! 🙂
 


Cecilie Hansen | Andreårselev på Livslinja Thailand
Gikk linja USA film og friluftsliv i 2017/2018
Ta kontakt på facebook eller på e-post:  cecilieh1998@live.no

Cecilie Hansen, 20 år fra Gjøvik. Jeg gikk USA-linja i fjor og trivdes kjempe godt på både skolen og linja! Ser frem til å være andreårselev på livslinja i år.

 


Morten Andersen | Andreårselev på Fiske og friluftsliv Florida og Skottland
Gikk linja Fiske og friluftsliv i Norge og Europa i 2017/2018
Ta kontakt på facebook eller på e-post:  morten1998@live.no

Mitt navn er Morten Andreassen Jeg er 20 år og kommer fra Arendal. Det året jeg hadde i Skogn var rett og slett vidunderlig. Man lærer mye og får være med på mye rart, samt at du får mye tid til å gjøre det du syntes er gøy!

 


Ingrid Corlett Amdahl | | Andreårselev på Foto din stil – Paris og USA
Gikk linja Foto din stil – Paris og USA i 2017/2018
Ta kontakt på facebook eller på e-post:  ingridgzt@gmail.com

Hei, mitt navn er Ingrid, jeg er 18 gammel år. Jeg kom Brasil i Januar for å være en del av det fineste familie heter skofo som jeg er veldig glad i. Jeg gleder meg masse i å spise sjokolade og være med venner. Jeg er spent for å møtte alle til høsten, så vi kan lage masse brownies sammen <3 PS:(I’m sorry for the mistakes, still learning norwegian)

 


Beate Strongman | Andreårselev på Kickboxing og fitness Thailand
Gikk linja Kickboxing og fitness Thailand i 2017/2018
Ta kontakt på facebook eller på e-post:  strongmanbeate@gmail.com

Heia, jeg heter Beate og er 2.årselev på kickboxing og fitnesslinja! Jeg stortrivdes i fjor, og er sikker på at skoleåret i år blir minst like bra. Jeg gleder meg masse til å bli kjent med dere til høsten.:-D Er det noe dere lurer på så er det bare til å sende meg en melding på Facebook!

 


Stian Kalleberg | Andreårselev på Jakt og fiske Norge og USA
Gikk linja Jakt og fiske i Norge og USA i 2017/2018
Ta kontakt på facebook eller på e-post:  stian.kalleberg@vabb.no

Hei, mitt navn er Stian Kalleberg. Er 19 år, og kommer fra Sørlandets fineste by, Farsund. Her bruker jeg fritiden min på venner, trening og mye jakt og fiske. Jeg har hatt et utrolig fint år på Skofo, og håper jeg kan være med å bidra til at ditt år blir minst like bra. Gleder meg til å bli kjent med deg!

 


Dennis Anton Haarberg | Andreårselev på Kickboxing og fitness Thailand
Gikk linja Kickboxing og fitness Thailand i 2017/2018
Ta kontakt på facebook eller på e-post:  dennishaarberg@hotmail.com

Halla! Jeg heter Dennis Anton Haarberg. Jeg er 20 år, og kommer ifra lita halvøy kaldt Fosen i Trøndelag. Jeg elsker og spille gitar, irritere folk, Trene og drikke kaffe. Gleder meg til å finne på masse sprell med dere til høsten!

 


 

Copyright © 2021 Skogn FHS - Personvern og cookies - Sideutvikling: Snopp Designbyrå