Hva betyr Alt inkludert-merket?

På Skogn folkehøgskole opererer vi med Alt inkludert, da vi ikke liker konseptet med «tilvalg». Vi ønsker at dere som elever skal ha de samme turene og de samme mulighetene. Det vil si at når du begynner på en linje så er «alle» de normale utgiftene dekket. Du deltar på linjas studietur og på skolens fellestur – UTEN at dette kommer som en ekstra kostnad.  Maten din på skolens turer er selvfølgelig inkludert hos oss, samt togbilletter, trikkebilletter, bussbilletter samt konserter med mer.

Det er heller ikke til å underslå at enkelte valgfag koster mer enn andre, men med en Alt inkludert-garanti får du ikke en ekstraregning på dette, det er inkludert. Båtførerkurs og Jegerprøvekurs er gratis  og en del av skoletilbudet.

Hos oss er det gratis vaskemiddel og bruk av vaskemaskin. Vi smører ikke matpakke, men har fire fullverdige måltider pr dag med mat som er laget av kjøkkenpersonalet. Maten er svært kortreist, vi følger rådene fra statens ernæringsråd. Hos oss er det tilgang på te/kaffe/frukt/rotfrukter hele dagen for den som trenger litt mellommat. Er du veganer, vegetarianer eller har en matallergi – så snakkes vi. Det kan komme en avtalt ekstra kostnad på dette.

Vil du bo på enerom, eller ha rom med bad koster dette litt ekstra. Men dette er et valg du tar selv.

Eksamen for båtførerprøven, og eksamen for jegerprøven er ikke i skolens regi, så denne avgiften må du betale selv hvis du ønsker å ta prøven, men kurset og de obligatoriske kravene for å ta prøvene er inkludert.

Enkelte linjer krever mye utstyr, og vi synes det er riktig at dette inngår som en del av linjekostnadene.

Vaksiner er ikke inkludert, da dette er personlige valg.

Alt nødvendig spesialutstyr er derfor medregnet i linjekostnaden, slik at du vet hva dette faktisk koster deg totalt. Vi har også gode innkjøpsavtaler slik at det blir billigere for deg totalt sett, samt at det er en klar fordel at alle stiller med det samme utstyret. Folkehøgskolen handler mye om fellesskap, og dette må vi vise både i ord og handling.

Utstyr på linjene:

 

LIVSLINJA
Alt materiell i forbindelse med maling, tekstil, naturkosmetikk, helse og kosthold, brattkort – ikke personlig bekledning. Utstyrspakke med det forbruksmateriellet man trenger i forbindelse med maling, redesign, tekstiler, linjeklær – yogamatter og spesialutstyr er til gratis utlån. Ca 3 ukers studietur til Thailand, fellesturer gjennom skolen, to i Norge og en i utlandet, for neste år Riga i Latvia – er inkludert. Alle valgfag er inkludert.

FOTO DIN STIL
Alle utskrifter, rammer til prosjekt på skolen, alt mørkeromsarbeid og de væsker man trenger til dette, studioutstyr, Adobe redigeringsprogram personlig lisens er inkludert. Ca 3 ukers studietur til USA, fellesturer gjennom skolen, to i Norge og en i utlandet, for neste år Riga i Latvia – er inkludert. Utskrifter og rammer til personlig bruk er ikke inkludert. Alle valgfag er inkludert.

FISKE OG FRILUFSTLIV
Utstyrspakke med det utstyret du trenger for skolens fag – her får du topp kvalitets stenger/sneller, det ultratunge utstyret for fiske av hai mm låner du gratis av skolen, ca 3 ukers studietur til Florida/Bahamas, fellesturer gjennom skolen, to i Norge og en i utlandet, for neste år Riga i Latvia – er inkludert. Alle valgfag er inkludert. Forbruksmateriell for fiske utenom skolens fagplan er ikke inkludert, men du får selvfølgelig låne båter/fiskekajakker/redningsutstyr og stenger av oss – gratis.

BUE – JAKT OG FISKE
Utstyrspakke, med Jaktbuepakke, goretexjakke, treningsammunisjon for hagle, all jakt som er på linjetilbudet er inkludert, med lisenser og leie av terreng. Lån av hagle samt utstyr for haifiske er inkludert. Ca 3 ukers studietur til USA med buejakt samt fellesturer gjennom skolen, to i Norge og en i utlandet, for neste år Riga i Latvia – er inkludert. Jaktammunisjon og jaktspisser er ikke inkludert, da dette må være et personlig valg. Alle valgfag er inkludert.

USA FILM OG FRILUFTSLIV
Alt undervisningsmateriell, utstyr til kreative uttrykk, halloween, film og programvare, linjeklær, ca 3 ukers studietur til USA, fellesturer gjennom skolen, to i Norge og en i utlandet, for neste år Riga i Latvia – er inkludert. Alle valgfag er inkludert.

HÅNDBALL
Utstyrspakke og forbruksmateriell, tape, isposer, klister, linjeklær, ca 3 ukers studietur til Brasil, fellesturer gjennom skolen, to i Norge og en i utlandet, for neste år Riga i Latvia – er inkludert. Alle valgfag er inkludert. Treningsavgift for lag utenom Skogn folkehøgskoles eget lag, samt overganger og lisens er ikke inkludert.

KICKBOXING OG FITNESS
Utstyrspakke med fullt kamputstyr (fotbeskytter, leggbeskytter, susp, bandasjer, boksehansker, hjelm, tannbeskytter, kickboxingbukse, linjeklær, ca 3 ukers studietur til Thailand, fellesturer gjennom skolen, to i Norge og en i utlandet, for neste år Riga i Latvia – er inkludert. Alle valgfag er inkludert.

VOICESING – VOCAL CROSSOVER
Utstyrspakke med personlig utstyr for vokalfaget, alt forbruksmateriell, alt studiomateriell, og all studioleie – gratis bruk av alt skolens utstyr. Ca 3 ukers studietur til USA, fellesturer gjennom skolen, to i Norge og en i utlandet, for neste år Riga i Latvia – er inkludert. Alle valgfag er inkludert.

Copyright © 2020 Skogn FHS - Personvern og cookies - Sideutvikling: Snopp Designbyrå