Publisert: 20. jun 2016
Kategori:

Jakttur til USA for tidligere elever

Heisann.
Jeg lodder nå interessen blandt tidligere elever på jakt og fiskelinja til å være med på en lavkosttur til USA. Til forskjell fra tidligere turer vil vi her jakte mest på public land, og lager selv i stand, velger ut områder. Jeg var over og prøvde dette i fjor, og det er en flott opplevelse å klare å løse opp i rebusen selv. På min tur så jeg en del ulv, og mye hjort.
Denne turen blir et spleiselag, hvor vi prøver å holde utgiftene til et minimun, alt etter hvor mange som melder seg på (4-8 personer max) håper jeg å få til turen for ca 13-15000 kroner pr pers.

I første omgang vil jeg kun ha med meg tidligere SKOFO elever, men vil hvis det ikke blir noen interesse åpne for andre.

Ring eller mail meg, så tar vi en prat om opplegget!

Lars

Copyright © 2021 Skogn FHS - Personvern og cookies - Sideutvikling: Snopp Designbyrå