fbpx

Nå lever Andreas (25) ut drømmen for andre år på rad.

SKOGN: Han hadde arbeidslivet klart for seg, Andreas Fossum (25), fra Forradal. Bestefaren startet firmaet Malermester Fossum. Faren tok over etter bestefaren, og da det var Andreas sin tur, tok han Bygg- og anleggsteknikk på videregående, ble lærling og lot det kulminere i fagbrev på tampen av to lærlingeår.

– Firmaet til faren min er 61 år gammelt, og etter at jeg var ferdig med fagbrevet, jobbet jeg der i 3-4 år. Men etter at foreldrene tok over småbruket som faren vokste opp på, hadde vi plutselig både laksevall og jaktterreng, forteller Andreas.

I dag går han på Bue- jakt og fiske, en av sju høyst forskjellige linjer på Skogn folkehøgskole (Skofo), skolen som i 2021 scoret høyest i landet på elevtilfredshet.

– Da jeg kom hit for et og et halvt år siden, hadde det med buejakt sittet i meg, i tre-fire år.

LES MER…