fbpx

Vi inviterer spesielt 50-årsjubilantene fra kullet 1972-73 til treff hos oss denne sommeren. I tillegg vil vi gjerne invitere flere jubileumskull hvis det er interesse for det. Særlig 40- og 60-årsjubilanter må gjerne ta kontakt med oss!

 

Felles jubileumsdag med festmiddag fredag 2. juni

Vi starter med felles velkomst i auditoriet kl 13:00. Deretter får kullene sine egne rom hvor dere kan mimre og prate i fred og ro med en kopp kaffe og noe å spise. Så møtes alle til festmiddag hvor vi ønsker at hvert kull kan delta med programinnslag. Det er derfor ønskelig at dere snakkes på forhånd og forbereder sanger og underholdningsinnslag fra deres kull. Har dere en potensiell toastmasterkandidat, setter vi pris på det!

Hvis noen ønsker å overnatte på skolen til lørdag, er det hyggelig. Vi serverer frokost fra ønsket tidspunkt og har fine rom med egne bad.

PROGRAM:

Kl 13:00  Velkomst for alle i auditoriet
Kl 14:00  Hvert kull samles i egne rom, det serveres  kaffe/te og noe å spise
Kl 16:30  Festmiddag – etterfulgt av sosialt samvær utover kvelden.
Kl 20:30  Kaffe og kake

Pris for jubileumstreffet inkludert all servering og festmiddag: kr 700,-
Påmeldingsfrist 1. mai 2023.
Det blir opprettet en event på facebook etter hvert, så følg med på skolens facebookside: https://www.facebook.com/Skognfhs

Påmelding jubileumstreff sommer 2023

Meld dere på til jubileumstreff i sommer, fredag 2. juni her. Du vil motta en bekreftelse på epost innen kort tid. Ved spørsmål eller spesielle ønsker, send epost til kontor@skognfhs.no eller ring Ragnhild på tlf 74085720. Velkommen!

Fornavn og etternavn
Årskull(Påkrevd)
Overnatting fra fredag til lørdag(Påkrevd)