Publisert: 11. apr 2015
Kategori:

KICKBOXING & FITNESS

Kickboxing-linja på Skogn folkehøgskole endrer nå navnet sitt til Kickboxing & Fitness. Linjelærer Vidar Moe startet opp denne linja for 5 år siden, og velger nå å gjøre litt endringer på navnet.

Hovedfokuset på denne linja har siden oppstart vært kickboxing, men vi tilbyr et såpass bredt innhold av ulike treningsformer både innen kampsport og fitness, at dette begrepet sier litt mer om hva elevene faktisk får i løpet av et slikt studieår hos oss sier Vidar. Elevene trener jo både crossfit, bodyfit, styrke, bevegelighet, cardio og core-trening i løpet av skoleåret utenom all kampsporttreningen, så navnet blir nå litt mer dekkende.

Samarbeid med 3t

Vidar Moe har i år startet et samarbeid med treningskjeden 3t, slik at elevene på Kickboxing & Fitness får gratis trening på treningssenteret hele skoleåret. Her får elevene fri tilgang til styrkesal og alle gruppetimene de tilbyr, både på dagtid og kveldstid. Dette har vært et samarbeid som både 3t og årets elever har vært veldig fornøyde med så langt.

 

Kickboxing & Fitness har fortsatt ledige studieplasser til høsten, så hvis du ønsker et spennende og innholdsrik år med mye trening og kampsport er det bare å søke.

Følg årets elever på bloggen vår: kickboxingskofo.blogg.no.

Instagram: skofokickboxing

En liten smakebit på året:

Copyright © 2021 Skogn FHS - Personvern og cookies - Sideutvikling: Snopp Designbyrå