Publisert: 1. jun 2017
Kategori:

Linjelærer fikk litt av et jobbtilbud

Linjelærer på Kickboxing & Fitness linja Vidar Moe fikk nylig en fristende forespørsel. Hvert år drar han med sine elever på studietur til verdenskjente Tiger Muay Thai i Phuket i Thailand, og han har nå fått en forespørsel fra en av Tigers sine representanter om han kunne tenke seg jobb der som trener innen kickboxing og K1.  Tiger Muay Thai er verdens største kampsport og Fitness camp med en rekke kjente trenere innen ulike kampsporter. De  har partier med alt fra mosjonister til proffparti hvor kjente UFC fightere er på treningsopphold. Vidar har fått gode kontakter siden han har vært der såpass mange ganger siden han starta opp linja si for 8 år siden. Han har blant annet kontakt med selveste UFC stjerne Valentina Shevchenko som ofte er i Tiger på treningsleir hvor hun lader opp til kommende kamper. Hun har lovet å komme på besøk til Skogn Folkehøgskole og besøke linja hans etter hvert, noe vi ser utrulig frem til.

Vidar selv sier at det er en uvirkelig stor ære og bli spurt om å kunne komme å jobbe for en så kjent og god camp i Thailand, men han blir nok på Skogn folkehøgskole videre. Jeg har ofret og jobbet såpass mye for å bygge opp min egen linje her på skolen, og den betyr veldig mye for meg. Det er noe helt spesielt å få være lærer på folkehøgskole og få drive med hobbyen sin, samt jobbe med ungdom. Miljøet på Skogn folkehøgskole er noe helt spesielt, så personlig har jeg vanskeligheter med å tro jeg kunne funnet en bedre arbeidsplass i Norge, sier han.

Hvert år kommer det elever til linja som enten vil utvikle seg innen kickboxing eller som ønsker å lære kickboxing. Siden han starta opp denne linja har hans elever som har satset på konkurranse sanket totalt 25 nasjonale medaljer, flere NM titler, gull i verdens største kickboxing turnering Irish Open og medaljer i Scandinavian open. Det er kun noen få ledige studieplasser til neste skoleår, så hvis du ønsker et år med mye trening og kampsport er det bare å søke. Kickboxing & Fitness linja har også en egen instagram hvor det legges ut actionvideoer og bilder jevnt: #skofokickboxing

 

Her er en video som viser litt hvorfor de er verdens største camp:

 

Copyright © 2021 Skogn FHS - Personvern og cookies - Sideutvikling: Snopp Designbyrå