Her er linjene vi tilbyr i skoleåret 2020-2021.

Vi har et allsidig tilbud, som skaper et fint fellesskap og variasjon i elevmassen vår.
Husk at du kan søke allerede nå!

Bue – jakt og fiske

Bue-, rifle- og haglejakt, noe fangst etter interesse. Nybegynnere og viderekomne jegere. Jegerprøve, IBEP buejegerprøve. Jakt på gås, skogsfugl, rådyr, rype, rev og ulike amerikanske dyr. Seljakt og langholdtskyting på Tarva, ørretfiske, dypvannsfiske og haifiske. Turer til Snåsafjella og Forra Naturreservat. Studietur til USA med buejakt i 3 uker.
Fagansvarlig: Åge Morten Veimo
jaktogfiske@skognfhs.no

Les mer om jaktlinja her

Fiske og friluftsliv

Høres det spennende ut med Big Game Fishing i Florida? Da er dette linja for deg! Her får du utviklet deg som fisker, jeger og friluftsmenneske. Vi garanterer et spennende år som vil gi deg minner for livet!
Fagansvarlig: John Olav Oldren
fiskeogfriluftsliv@skognfhs.no

Les mer om fiskelinja her

Foto din stil

 

Du får eksperimentere og har tilgang på en lærer som guider deg i den retning du velger å bevege deg mot. Bare du ser verden på din måte og det vil vi ivareta.

Studietur til San Francisco og New York.
Fagansvarlig: Dan Skjæveland
foto@skognfhs.no

Les mer om fotolinja her

Håndball

Egenutvikling. Samspill. Mye trening. Seriekamper. Oppleve topphåndball. Vilje og trøkk. Samhold og glede. Studietur til Brasil på cirka 3 uker.
Fagansvarlig: Hege Eggen Hov
handball@skognfhs.no

Les mer om håndballinja her

 

Kickboxing og fitness

For deg som vil lære kampsport. Hovedfokus på kickboxing, men også innslag av andre spennende kampsporter og treningsformer innen fitness. Variert trening med individuell oppfølging, teori i form av treningslære, sosialt miljø med motiverte instruktører. Studietur: 3 ukers treningsopphold i Thailand.
Fagansvarlig: Vidar Moe.
kickboxing@skognfhs.no

Les mer om kickboxinglinja her

 

Livslinja

På denne linja er det DU som menneske som står i fokus. Her handler det om å lære seg selv å kjenne og finne det potensiale som ligger i deg gjennom fysisk velvære, aktivitet og kreativ utfoldelse. Studieturen går til Thailand og varer i ca 3 uker.
Fagansvarlig: Marit Nordholmen
livslinja@skognfhs.no

Les mer om livslinja her

 

USA film og friluftsliv

Indianere. Utvandring. Film og litteratur. Møte med Amish-folket. Filmproduksjon. Friluftsturer i sjø og land, Norge og USA. 3 1/2 ukes studietur i USA.
Fagansvarlig: Gene Edgerton
usa@skognfhs.no

Les mer om USA-linja her
 
Copyright © 2020 Skogn FHS - Personvern og cookies - Sideutvikling: Snopp Designbyrå