Publisert: 24. mai 2016
Kategori:

Lurer du på om du skal søke?

Les 2.årselev Elines innlegg her:

Kullet 15/16 er historie! SKOFO gjør seg klar for kullet 16/17!


Dersom du lurer på om du skal søke, eller allerede har søkt, kan du konktakte meg på facebook
(Eline Rudi, profilbilde med en liten hvit hund på armen) om du har noen spørsmål angående året dere har i vente.

Ingen spørsmål er for dumme, det kan være alt fra maten på skolen til hva du skal ha på deg første skoledag, hva man skal ha med seg, hvordan lærerne og andreårselevene er, hjemreisehelger, boforhold, kjøkkentjensete osv. Det er bare fantasien som setter grenser. Selv er jeg bare glad for å kunne hjelpe, og jeg vil svare på alle spørsmål så godt jeg kan! Ikke vær i tvil om å spørre!

Mange lykkeønskninger sendes til vordende skofoelever! Jeg er ganske misunnelig!

Eline Rudi

Copyright © 2021 Skogn FHS - Personvern og cookies - Sideutvikling: Snopp Designbyrå