Publisert: 24. nov 2016
Kategori:

Møt Ingrid og hør hvordan hun har det på Fotolinja!

Denne uken får du bli bedre kjent med fotoelev Ingrid.

Dette er Ingrid pedersen hun er 19 år og er fra Flatåsen, Trondheim. Hun er elev ved Foto – Din stillinjen her ved Skofo.  Jeg valgte linjen på grunnlag av at jeg ville utvikle meg innenfor fotofaget .

Grunnen til at jeg valgte Skofo er fordi jeg synes skolen var i et godt område og at linjen hørtes ut som noe for meg! Jeg er også veldig usikker på hva jeg skal til neste år, så jeg tenkte det var mulighet for å finne ut om det var foto som skulle bli min framtid gjennom folkehøgskoleåret mitt. ingrid

 Jeg har det veldi bra på linjen! Det er litt synd at vi er så få på linja, men det er også bra for vi er ganske sammenspleisa . Man burde gå på folkehøgskole fordi det er et år som skaper mange minner og erfaringer.

Det er også veldig bra for det sosiale og man finner mer ut om hvem man er og hva man skal gjøre senere. Noen ord til fremtidige elever ved Skofo bør være at man må ha det gøy! Vær sosial så ofte du kan. Vær deg selv og ha det gøy! Ta initiativ til å samle en gjeng å finn på ting etter skoletid om det ikke skjer noe annet og inkluder ALLE

Copyright © 2021 Skogn FHS - Personvern og cookies - Sideutvikling: Snopp Designbyrå