Publisert: 29. okt 2018
Kategori:

Nye linjetilbud skoleåret 2019-2020

Vi er glad for å kunne presentere to spennende linjetilbud på Skogn folkehøgskole neste skoleår:

 

Makerspace Natur California


Lyst til å lage noe? Vil du vite mer om naturen og hvordan vi best kan ta vare på den? Her lager vi smarte løsninger for å gjøre ting litt enklere. Slik lærer vi også mye om hvordan alt henger sammen.

Dette er ei linje som handler om natur og ressursbruk. Vi lager alt fra en egen plastoppsamler i sjøen til temperaturmåler i bikuben.

Klasserommet er et makerspace utstyrt med de hjelpemidlene du trenger for å få realisert din idé.

Vi skal hjelpe oss selv og naturen rundt oss med løsninger som gjør livene våre enklere og mer miljøvennlige. Du vil utvide din egen verktøykasse. Du vil bli mer selvforsynt og bevisst på hva du egentlig trenger å kjøpe og hva du enkelt kan lage.

Fremtiden trenger et teknologisk løft og smarte løsninger for at vi skal klare å ta vare på den naturen vi har i dag. Vi stimulerer til nytenkning og legger til rette for at du har både kunnskapen og utstyret som trengs for å hjelpe til. Her får du muligheten til å ta din idé fra tegnebordet og til et ferdig produkt!

Vi blir kjent med den kanskje aller beste målestokken på naturens velferd; bikuben. Vi skal være birøktere. Vi skal røkte en kube og bli i stand til å ta oss av et bifolk gjennom en hel sesong. Samtidig blir vi mer bevisst økosystemet og hvilke prosesser som påvirker det. Og selvfølgelig smaker vi på honningen!

Du kan lese mer om linja her

 

Sykkelopplevelser i Europa og Amerika

Sykkellinje for både erfarne og nybegynnere på sykkelsete. Linjen for deg som er interessert i sykling som turaktivitet og treningsform. Variasjon, tilrettelegging og flere treningsopphold i utlandet!

Helt ny linje! Treningsopphold i Amerika og Europa i løpet av skoleåret (mer info om studieturer kommer).
Lærer med seier i flere turritt inneværende sesong og unik kjennskap til lokale perler fra sykkelsetet.

  • Vil du utvikle deg som selv som syklist?
  • Opplev et variert folkehøgskoleår fylt med mestring, glede og samhold!
  • Du vil møte topp motiverte og engasjerte voksne.
  • Individuell tilrettelegging slik at DU når DINE mål.
  • Flere treningsopphold i løpet av skoleåret.

På denne linjen vil landeveissykling stå i hovedfokus, men vi vil også trene alternativt og variert gjennom året, både på og av sykkelen! Nærmiljøet byr på uante muligheter for varierte aktivitetsformer året rundt.

Linjen har samarbeid med de lokale sykkelklubbene, Sverre IL og Skogn IL. Her vil det være muligheter for å melde seg inn og delta på klubbenes treninger på kveldstid. Vi tilbyr også kvalitetstester innen fysisk kapasitet gjennom avtaler med NORD universitet (vo2-maks, anaerob terskel, wingate-test, FTP- og RAMP-test mm).

Vi vil også fokusere på treningslære, slik at du lærer å planlegge, gjennomføre og evaluere egen trening.

Vil du utvikle deg selv som syklist og ha et variert år på folkehøgskole med fokus på mestring, progresjon og sosialt samhold. Vi har tilbud for deg som ønsker å satse på sykkelsporten, men også for de som ønsker å lære mer om sykling som treningsform. Et innholdsrikt år med masse sykkelglede, trivsel og samhold venter på deg som søker hos oss.

Les mer om linja her

Copyright © 2021 Skogn FHS - Personvern og cookies - Sideutvikling: Snopp Designbyrå