Publisert: 18. apr 2019
Kategori:

Studieturen til Thailand, en rekke minner for livet

Kickboxing & Fitness linja var nylig på studietur til Thailand og hadde en fantastisk tur. Elevene var på treningsleir i verdens største kampsport- og fitnesscamp, Tiger Muay Thai. Her fikk de en såkalt all inclusive pakke som ga de fri tilgang til alle treninger innen kampsport og fitnessøkter. Det ble mye trening, men elevene fikk også selvfølgelig slappe av innimellom øktene på treningsdagene, samt dra på en rekke fellesutflukter for å oppleve hva Thailand har å by på av vakker natur og kultur. Klassen dro både til Maya Bay (fra filmen The Beach), James Bond Island, Monkey Island, Naga Beach, Phi Phi Island, Bamboo Island, fikk oppleve en muslimsk flytende landsby midt ute i havgapet og spise nydelig mat her. Ellers var det både snorkling, grottepadling, strandliv, tur til verdens høyeste buddhastatue, V.I.P. billetter til Pattong boxing stadion for å se muay thai kamper og få oppleve nasjonalsporten ringside, tur til nattmarked, grillfest i Tiger Muay Thai med livekamper hvor en av årets elever gikk sin første kamp.

En annen sterk opplevelse var Phuket Elephant Sanctuary, som er en frivillig organisasjon som jobber med å frigjøre elefanter fra fangenskap og tortur i den stygge turistbransjen elefantsafari. Her fikk elevene se baksiden med denne bransjen, noe som nok satte sport. Elefantene har det heldigvis bra i denne nasjonalparken og er endelig der de hører hjemme i frihet.

Et annet høydepunkt var nok å få delta på seminaret til UFC mesteren Valentina Shevchenko og søsteren hennes Antonina som er en kjent UFC fighter. Det var kun 70 plasser til dette seminaret, men Tiger Muay Thai hadde tilpasset det slik at Kickboxing & Fitness linja skulle få dette med seg i løpet av turen.

Opptaket til neste skoleår er i full gang, og det er fortsatt noen ledige studieplasser til høsten. De som vil følge årets elever siste innspurt kan gjøre dette på linjas Instagram @skofokickboxing, som er den linja av hele 720 i Norge med fleste følgere.

Vi ønsker alle en fin påske

 

 

Copyright © 2021 Skogn FHS - Personvern og cookies - Sideutvikling: Snopp Designbyrå