fbpx

DE ANSATTE

Et fargerikt utvalg

På Skogn folkehøgskole finner du sprelske lærere og ansatte som har tid til lytting og undring.
Her kan du finne mer informasjon om hver av våre ansatte.

REKTOR

Lars Waade

Skolens rektor har en master i bevegelsesvitenskap og har jobbet med utrolig mye forskjellig. Han er opptatt av friluftsliv i alle former, liker Arne Næss, Dawkins, evolusjonsteori, fysisk aktivitet – digger EMR-begrepet: Empati Med Rævspark. Har jobbet ved Skogn FHS i ca 10 år.

Han har et utrolig humør og elsker å kødde med alle rundt seg, han er levende opptatt av elevene og sine ansatte 24/7.

Klikk her for å bli bedre kjent med ham på video.

Telefon

Facebook

INSPEKTØR

Jørn Kristian Berg

Har jobbet i folkehøgskolen siden år 2000 – har pedagogisk utdanning – trener 3 i håndball. Har jobbet som håndballærer i 15 år før han startet i jobben som inspektør i 2015.

Hans leveregel er at livet må leves – man må gjøre det beste ut av hver dag – det er ditt valg! Interessene  er idrett generelt – men håndball og fotball er det som er ham nærmest. Har alltid tid til en kort eller lang prat.

Klikk her for å bli bedre kjent med ham på video.

Telefon

INTERNAT- OG KJØKKENLEDER

Jørn Strømsnes

Hovedansvar internat/kjøkken. Han er gift og har to aktive gutter som han bruker mye tid på. Han bor på vakre Frosta, Trondheims kjøkkenhage 🙂
En energisk bergenser som elsker at det full fart på kjøkkenet. Han er alltid blid og tilgjengelig, god til å plystre samtidig som han lager magisk mat. 

Det er alltid tid til en god prat med han hvis man ønsker det, og man får gode og klare svar hvis man spør om noe. 

Telefon

KONTORLEDER

Ragnhild Løvli

Hun kom heldigvis hit til Skogn FHS i 2015. Hun er utdannet i Digital mediedesign og årsstudium regnskap.

Hun er skolens lim, og enormt viktig for alle som er her, da hun har gode svar på det meste man lurer på. 

Elsker turer, både i norsk natur og storbyer i utlandet. Glad i film/musikk/tegning/bøker.

Hun er verdens snilleste, alltid blid og hyggelig med alle rundt seg.

Telefon

VAKTMESTER

Ole Gunnar Nordahl

Ole Gunnar bor på Skogn og er ‘ækt trønder’. Har jobbet på Skofo siden 2002. Utdannet og jobbet som sveiser før det.

Han trives godt i jobben, og er en tusenkunstner i det meste, han fikser alle de store og små tingene som trengs på skolen. 

Han setter stor pris på kontakten med elevene og slår gjerne av en prat eller flere i løpet av dagen. Hans interesser er å gå på ski, trene og høre på musikk. 

Telefon

SYSTEMANSVARLIG

Marcus Edvardsen

Marcus jobber med skolens IT-systemer og har arbeidet på Skogn folkehøgskole siden 2008. Bortsett fra IT har han brukt en betydelig del av livet på musikk og spiller gjerne piano når anledningen byr seg. 

Han er en fantastisk morsom svenske som alltid har godt humør.

RENHOLDER

Tone Viktil

Tone er «vaskekjærringa» og er å finne stort sett over alt på skolen.  Har jobbet her siden 1987. Hun har en super arbeidsplass der hun hvert år blir kjent med nye fine ungdommer.

Tone er glad i å gå turer. Tar gjerne fram strikkinga eller annet håndarbeid. Hun er sprudlende og man hører latteren hennes på lang vei, kommentarene henger også løst når man blir kjent med henne.

MILJØARBEIDER

Jon Håkon Boneng

Det ferskeste tilskudd på Skofo-stammen.

Har jobbet med barn og unge i en mannsalder, og har vært innom barnevern, flyktningetjenesten, fosterheim, ungdomsskole og institusjon. Jon Håkon er kjent for sitt gode humør, slående kommentarer og velklingende ordspill. 

Vokalist i rockeband, og hobbypoet.

 

LÆRER: FOTO DIN STIL

Dan Skjæveland

Dan startet opp Fotolinjen i 2016. Han er lidenskapelig opptatt av foto og har deltatt i mange utstillinger og fått flere priser for sine fotografier.  I 2020 ga han ut en bok med fotografen Bill Dane og i 2021 stiller han ut hos Nasjonalmuseet. 

Dan er en omgjengelig og veldig trivelig mann, som gjerne vil slå av en god prat. Han vil gjerne utfordre elevene i basketball når det er mulighet for det.

LÆRER: FISKE OG FRILUFTSLIV

Philip Musum Aas

Philip er lærerstabens yngste og ferskeste mann og har alltid et smil om munnen. Han har utdannelse innen frilufstliv, pedagogikk og journalistikk og har jobbet som programleder i P3/mP3, som leirskolelærer, innen rusomsorgen og barnevern.

Philip elsker å være ute og har drevet aktivt med fiske siden hans far lot han være med ut i båden som 2-åring. Han er en livsglad mann som heller sover ute enn inne sommer som vinter og driver et aktiv friluftsliv med fiskestang, svartkjele og sine to polarhunder.

Telefon

LÆRER: HÅNDBALL

Hege Hov Lomsdal

Barnslig oppslukt av håndball, erfaring som spiller og trener i eliteserien, og fortsatt aktiv håndballspiller. Har jobbet på Skogn FHS siden 2015. Hun liker å jobbe med ungdommer, være venninne, lærer, ekstra-mor, og ikke minst spille håndball. Definitivt drømmejobben!

Glad i å være aktiv, gjerne ute, i et konkurranseelement, men hater å tape. Er glad i å lure både ansatte og elever, husk det.

LÆRER: USA – FILM OG FRILUFTSLIV

Jørgen Botero Mardal

Jørgen er utdannet lærer og har arbeidet på Skogn folkehøgskole siden høsten. Fra tidligere har han arbeidet på folkehøgskole på Sørlandet i 2 år. Jørgen er glad i å være ute både sommer og vinter, enten det er på sykkelsetet, i klatreveggen, med ski på beina eller i en kano.

Han er en mann med gode holdninger og godt humør, ser lyst på livet og liker å bli utfordret i gaming som PS og Nintendo.  

LÆRER PÅ LIVSLINJA –

KREATIVITET, HELSE, LIVSSTIL

Marit Nordholmen

Hun er en dame med mange interesser hun har utdanning i: yoga, behandlingsmassasje, sportsmassasje og thaimassasje, ernæring og kosthold, kinesisk medisin, tekstil, grunnfag medisin.

Stortrives med friluftsliv. Selverklært livsnyter. Hun er en svært omsorgsfull lærer med en lun og god humor, alltid positiv, blid og glad i en god latter. 

Livsmotto – «Det umulige tar bare litt lenger tid»

Telefon

LÆRER: KICKBOXING OG FITNESS

Vidar Moe

Vidar har allmennlærerutdanning og mastergrad i kroppsøving og idrett fra universitet. Har 20 års erfaring med kickboxing og har vært aktiv fighter på nasjonalt og internasjonalt nivå, samt mange års erfaring som trener. Kickboxing og fitness linja startet han opp i 2010. 

Han er verdens snilleste kickboxer, en rolig og behagelig person som gjerne slår av en prat, han liker også å kødde av og til. 

Telefon

LÆRER: BUE – JAKT OG FISKE

Åge Morten Veimo

Har utdanning fra Forsvaret og lærerutdanning. Han har vært 10 år ved jaktlinja på Skogn FHS.  Er svært engasjert og er også instruktør i jegerprøve, ettersøk og har vært aktiv skytter både med hagle og rifle. Bred jakterfaring på de fleste viltarter både med og uten hund.

Han er en bestemt, men veldig rettferdig mann, han liker gode historier som gir en god latter. 

Telefon

KOKK

Randi Sandnes Bjørås

Randi, urtrønder, finner du på eller i nærheten av kjøkkenet. Der øser hun av sin kreativitet og lager god og sunn mat av alle de lekre råvarene vi har i bygdene rundt skolen, og fra litt andre steder.

Hun er en mat «nerd» og kan fortelle deg hvorfor osten er levende og hvorfor brøddeigen blir best på 24 grader! Motto: Alle bør få seg en god latter hver dag, helt fra det indre av magamusklan!

Telefon

KJØKKENASSISTENT

Hanne Kristiansen

Hanne var elev her og er nå å finne nær eller på skolens kjøkken enten i farten med en brøddeig eller på tur med vaskemoppen.

Hun liker gjerne en god og tørr vits, for humor er viktig. 

Hanne er en dame med godt humør og liker å gi og få utfordringer gjennom dagen, hun har fullt fokus på jobben sin og utfører den med stort engasjement. Liker turer, musikk, fotball, strikking, hund og potetgull. 

Telefon

KJØKKENASSISTENT

Haili Liang

Haili kommer opprinnelig fra Kina og har jobbet i 10 år på Skogn FHS, og bodd på Skogn i 14 år nå. Før hun flyttet til Skogn bodde hun i Nanning, Kina. Hun er energisk og liker å lage «litt» sterk mat innimellom, da passer hun på å si i fra slik at man vet det på forhånd. Hun har et fantastisk humør og liker å ha tempo i hverdagen.

«Herregud, lang vinter, kort sommer!!!»

Telefon