De ansatte

På Skogn folkehøgskole finner du sprelske lærere og ansatte som har tid til lytting og undring. Her kan du finne mer informasjon om hver av våre ansatte.

Lars Waade
REKTOR

Skolens rektor har en master i bevegelsesvitenskap og har jobbet med utrolig mye forskjellig. Han er opptatt av friluftsliv i alle former, liker Arne Næss, Dawkins, evolusjonsteori, fysisk aktivitet – og digger EMR-begrepet: Empati med rævspark. Lars har jobbet ved Skogn FHS i ca 10 år.

Han har et utrolig humør og elsker å kødde med alle rundt seg. Han er levende opptatt av elevene og sine ansatte 24/7.

Finn kontor
Jørn Kristian Berg
INSPEKTØR

Jørn Kristian har jobbet i folkehøgskolen siden år 2000, han har pedagogisk utdanning og trener 3 i håndball. Han var håndballærer hos oss i 15 år før han startet i jobben som inspektør i 2015.

Hans leveregel er at livet må leves – man må gjøre det beste ut av hver dag – det er ditt valg! Interessene  er idrett generelt, men håndball og fotball er det som er ham nærmest. Han har alltid tid til en kort eller lang prat.

Klikk her for å bli bedre kjent med ham på video.

Finn kontor
Jørn Strømsnes
INTERNAT- OG KJØKKENLEDER

Jørn har hovedansvar for skolens internat og kjøkken. Han er gift og har to aktive gutter som han bruker mye tid på. Han bor på vakre Frosta, Trondheims kjøkkenhage.
En energisk bergenser som elsker at det full fart på kjøkkenet. Han er alltid blid og tilgjengelig, god til å plystre samtidig som han lager magisk mat.

Det er alltid tid til en god prat med han hvis du ønsker det, og du får gode og klare svar hvis du spør om noe.

Finn kontor
Ragnhild Løvli
KONTORLEDER

Hun kom heldigvis hit til Skogn FHS i 2015. Hun er utdannet i Digital mediedesign og årsstudium i regnskap, og har jobbet i 20 år på bibliotek i Trondheim.
Hun er skolens lim, og enormt viktig for alle som er her, da hun har gode svar på det meste man lurer på.

Ragnhild elsker turer, både i norsk natur og til storbyer i utlandet. Hun liker serier, film, musikk, tegning og bøker. Hun er verdens snilleste, alltid blid og hyggelig med alle rundt seg.

Finn kontor
Ole Gunnar Nordahl
VAKTMESTER

Ole Gunnar bor på Skogn og er ‘ækt trønder’. Han har jobbet på Skogn folkehøgskole siden 2002, og er utdannet og jobbet som sveiser før det. Han trives godt i jobben, og er en tusenkunstner i det meste, han fikser alle de store og små tingene som trengs på skolen.

Han setter stor pris på kontakten med elevene og slår gjerne av en prat eller flere i løpet av dagen. Hans interesser er å gå på ski, trene og høre på musikk.

Finn kontor
Tone Nordholmen Berge
LEDER BO - FRITID OG JOBBMULIGHETER

Tekst kommer!

Finn kontor
Åge Morten Veimo
LÆRER: Bue - jakt og fiske

Åge Morten har utdanning fra Forsvaret og lærerutdanning. Han har vært lærer på jaktlinja vår i 10 år.  Han er svært engasjert, og er også instruktør i jegerprøve og ettersøk og har vært aktiv skytter både med hagle og rifle. Åge Morten har bred jakterfaring på de fleste viltarter både med og uten hund.

Han er en bestemt, men veldig rettferdig mann og han liker gode historier som gir en god latter.

Finn kontor
Marit Nordholmen
LÆRER: Kreativ design og redesign

Marit er en dame med mange interesser som hun også er utdannet innen: yoga, behandlingsmassasje, sportsmassasje og thaimassasje, ernæring og kosthold, kinesisk medisin, tekstil, grunnfag medisin - i tillegg til lærerutdanningen.

Hun stortrives med friluftsliv og er selverklært livsnyter. Hun er en svært omsorgsfull lærer med lun og god humor, alltid positiv, blid og glad i en god latter. Hennes livsmotto: «Det umulige tar bare litt lenger tid»

Finn kontor
Vidar Moe
LÆRER: Kickboxing og fitness

Vidar har allmennlærerutdanning og mastergrad i kroppsøving og idrett. Han har 20 års erfaring med kickboxing og har vært aktiv fighter på nasjonalt og internasjonalt nivå. Han har også mange års erfaring som trener. I 2010 startet han kickboxinglinje ved Skogn folkehøgskole.

Han er verdens snilleste kickboxer, en rolig og behagelig person som gjerne slår av en prat, han liker også å kødde av og til.

Finn kontor
Philip Musum Aas
LÆRER: Fiske og friluftsliv

Philip er lærerstabens yngste og ferskeste mann og har alltid et smil om munnen. Han har utdannelse innen friluftsliv, pedagogikk og journalistikk og har jobbet som programleder i P3 og mP3, som leirskolelærer, og innen rusomsorg og barnevern.

Philip elsker å være ute og har drevet aktivt med fiske siden hans far lot ham være med ut i båten som 2-åring. Han er en livsglad mann som heller sover ute enn inne sommer som vinter og driver et aktiv friluftsliv med fiskestang, svartkjele og sine to polarhunder.

Finn kontor
Hege Hov Lomsdal
LÆRER: Håndball

Hege er barnslig oppslukt av håndball, hun har erfaring som både spiller og trener i eliteserien, og er fortsatt aktiv håndballspiller. Hun har jobbet på Skogn FHS siden 2015. Hun liker å jobbe med ungdommer, være venninne, lærer, ekstra-mor, og ikke minst spille håndball. Definitivt drømmejobben!

Hun er glad i å være aktiv, gjerne ute, i et konkurranseelement, men hater virkelig å tape. Er glad i å lure både ansatte og elever, husk det!

Finn kontor
Jørgen Botero Mardal
LÆRER: N3rd-Culture

Jørgen er utdannet lærer og har arbeidet på Skogn folkehøgskole siden høsten 2016. Tidligere har han arbeidet på folkehøgskole på Sørlandet i 2 år. Jørgen er glad i å være ute både sommer og vinter, enten det er på sykkelsetet, i klatreveggen, med ski på beina eller i en kano.

Han er en mann med gode holdninger og godt humør, ser lyst på livet og liker å bli utfordret i gaming som PS og Nintendo.

Finn kontor
Fredrik Gaustad Pettersen
LÆRER: Håndball

Fredrik er 26 år gammel, og er bosatt i trønderhovedstaden Trondheim. Han har spilt håndball i mange år, og har levd og åndet for å utvikle seg som håndballspiller, noe som har resultert i to innholdsrike sesonger på nivå to. Fredrik har tidligere jobbet som trener for Levanger HK, vært lærer på håndballinjene ved Steinkjer og Marvin VGS.

I tillegg til håndball digger han engasjerte diskusjoner om alt fra sportsvasking til Julius Cæsaras felttog i Gallia. Her får du en lærer som engasjerer seg og bryr seg om elvene sine!

Finn kontor
Lotte Brenna
RENHOLD OG MILJØARBEIDER

Tekst kommer

Finn kontor
Tone Viktil
MILJØARBEIDER

Tone er å finne stort sett over alt på skolen.  Hun har jobbet her siden 1987, for det meste med renhold, men også gjerne med valgfag strikking. Hun setter pris på en super arbeidsplass der hun hvert år blir kjent med nye fine ungdommer.

Tone er glad i å gå turer, og hun tar gjerne fram strikkinga eller annet håndarbeid. Hun er sprudlende og du hører latteren hennes på lang vei, kommentarene henger også løst når du blir kjent med henne.

Finn kontor
Randi Sandnes Bjørås
KOKK

Randi, urtrønder, finner du på eller i nærheten av kjøkkenet. Der øser hun av sin kreativitet og lager god og sunn mat av alle de lekre råvarene vi har i bygdene rundt skolen, og fra litt andre steder.

Hun er en mat«nerd» og kan fortelle deg hvorfor osten er levende og hvorfor brøddeigen blir best på 24 grader! Motto: "Alle bør få seg en god latter hver dag, helt fra det indre av magamusklan!"

Finn kontor
Hanne Kristiansen
KJØKKENASISTENT

Hanne var elev her og er nå å finne nær eller på skolens kjøkken enten i farten med en brøddeig eller på tur med vaskemoppen.

Hun liker gjerne en god og tørr vits, for humor er viktig.

Hanne er en dame med godt humør og hun liker å gi og få utfordringer gjennom dagen. hun har fullt fokus på jobben sin og utfører den med stort engasjement. Liker turer, musikk, fotball, strikking, hund og potetgull. Liker ikke å treffe på elg.

Finn kontor
Marcus Edvardsen
SYSTEMANSVARLIG

Marcus jobber med skolens IT-systemer og har arbeidet på Skogn folkehøgskole siden 2008. Bortsett fra IT har han brukt en betydelig del av livet på musikk og spiller gjerne piano når anledningen byr seg.

Han er en fantastisk morsom svenske som alltid har godt humør.

Finn kontor
Ved å klikke på "Godta alle informasjonskapsler" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se våre retningslinjer for informasjonskapsler for mer informasjon.