Vårt linjetilbud

Skogn folkehøgskole er en frilynt skole. Personlig utvikling er det vi setter aller høyest. Vi ønsker at du skal få prøve nye ting, ta utfordringer, bli trygg på deg selv og utvikle deg videre som menneske og medmenneske. Her kan du fordype deg og bruke tida på det faget du brenner for.

Bo - fritid og jobbmuligheter

Nye venner, aktiv fritid og arbeidstrening. Dette er linja hvor du er deltager på en annen linje i de fleste hovedfagstimene – samtidig som vi prøver ut hvilke jobbmuligheter og fritidsaktiviteter du vil ha i framtiden.

USA film og friluftsliv

Få en bedre forståelse av USA. Lær om tankesett og levemåte. Vi reiser på roadtrip med vestkysten som utgangspunkt. Få kunnskap i enkelt friluftsliv med kano, klatring, bållaging og mye annet.

N3rd-Culture

Nerdekultur er et viktig fristed og en gledefylt hobby for mange. Her har du muligheten til å fordype deg i ditt felt, alene og i fellesskap med venner, innenfor det fantastiske nerdiverset! Dette er ikke linjen for de som ønsker å bli best eller prestere mest, men linjen for den som ønsker å oppleve mestring og benytte mer tid i sin hverdag til å dyrke sitt interessefelt på lik linje med andre hobbyer.

Kampsport – Muay Thai og K1

Denne linja er ikke helt som andre kampsportlinjer på folkehøgskole. Her vil du få tøff og seriøs, men også morsom trening og opplæring innen kampsport generelt, med spesielt fokus på Thaiboksing (Muay Thai) og den stadig mer populære grenen K1.

Kreativ design og redesign – din stil

Lær deg søm og redesign som håndverk og opplev gleden av å skape klær og tilbehør som du har laget ut fra egne ideer, stil, materialvalg og farger. På denne linja får du muligheten til å leke deg med mulighetene i nye materialer og gi verdi og nytt liv til brukte tekstilskatter. Skap din egen stil.

Kickboxing og fitness

Ønsker du et spennende studieår med kickboxing og fitnesstrening? Linja tilbyr både kampsporten kickboxing kombinert med ulike treningsarter innen crossfit, bodyfit, cardio og styrketrening. Skoleåret inneholder også en studietur til Phuket i Thailand hvor du får trene i verdenskjente Tiger Muay Thai and MMA Camp.

Håndball

Linja Håndball ved Skogn FHS er for deg som vil utvikle deg individuelt i håndball og som søker etter et år med magiske opplevelser. Det blir mye trening sammen med vennene dine, der vilje og trøkk, samhold og glede står i sentrum.Vi har topp motiverte og erfarne trenere, og tar deg med på en studietur til fantastiske Brasil!

Fiske og friluftsliv

Heftig fiske, ville utras og unike friluftslivsopplevelser. Høres dette spennende ut? Tropisk fiske, fluefiske og kveitefiske? Da er dette linja for deg! Her får du utviklet deg som fisker og friluftsmenneske. Vi garanterer et spennende år som vil gi deg minner for livet!

Bue – jakt og fiske

Jegerprøve, IBEP buejegerprøve. Jakt på gås, skogsfugl, rådyr, rype, rev og ulike amerikanske dyr. Seljakt og langholdtskyting på Tarva, ørretfiske, dypvannsfiske og haifiske. Turer til Snåsafjella og Forra Naturreservat. Studietur til USA med buejakt i 3 uker.

Søk på Skogn

Hvilken linje vil du søke på?
Go to Selected Item
Ved å klikke på "Godta alle informasjonskapsler" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se våre retningslinjer for informasjonskapsler for mer informasjon.