Valgfag

Vi tar utgangspunkt i de ansattes kompetanse og ressurser. Vi kan tilby et mangfold, og sammen med dere elever kan vi også finne nye områder å satse på når det gjelder valgfag.

O2

Bli med på et valgfag hvor utholdenheten din får testet og utviklet seg. Lær om nye og morsomme treningsformer.

Miniatyrskyting

Her får du prøve skyting på 15 meter innendørsbane med salonggevær. Her skyter vi både DFS og egne program. Har du hatt lyst til å prøve å skyte med våpen – så er dette en flott arena å begynne på.

Fluekasting

Her får du lære enhånds og tohånds fluekasting. Skolen har også sertifiseringsmuligheter. Speykast, snakekast – rulle og teknikker. Vi lærer å tilpasse stenger til skyteklumper og ulike snører.

Fluebinding

Lær å binde alle typer fluer, både ørret, laks og fluer til bruk i sjøen. Skolen har nødvendig utstyr. Ved masseproduksjon av fluer må du betale for materialene.

Kickboxing

Du får innføring i kampsporten Kickboxing og lærer denne fra bunnen av. Du får lære ulike teknikker og den basistreningen som er viktig i kickboxing.

Jegerprøven

Dette er et 30 timers valgfag som både er teoretisk og praktisk fordelt. Vi avslutter valgfaget med jegerprøveeksamen. Eksamensgebyret må du betale selv, kostnaden er kr 360,-

Båtførerprøven

Vi bruker verket «Veien til båtførerprøven» og legger opp et praktisk teoretisk kurs som leder fram til båtførerprøven. Skolen er testsenter, slik at prøvene kan avlegges på skolen. Ekstra kostnad.

Stretching

Et totimers valgfag med fokus på bevegelighetstrening. Dette er er en god sjanse for deg som ønsker å bli mykere og få bedre bevegelighet, noe som er skadeforebyggende og bra for helsa.

Hybelmat

Praktisk og teoretisk tillaging av sunn, billig og praktisk mat, for deg som føler du ikke har kontroll på dette, eller vil videreutvikle deg som «kokk». Vi spiser selvfølgelig det vi lager sammen.

Brattkort klatring

Vi kjører teorien og praksisen for å få brattkort i klatring. Det blir i hovedsak innendørs klatring i Trønderhallen på Levanger, men det kan også være mulighet for å få til utendørs klatring.

Spinning

Spinning er en ekstremt effektiv trening hvis du vil øke kondisjonen samt styrken din. I disse timene blir vi kjent med ulike teknikker, og vi trener på å tråkke i takt med musikken.

Hund som hobby

Ved bruk av store robuste hunder vil du lære hva som kreves for å eie hund. Fòr, aktivitet, kløving, bruksområder, sove inne/ute, ulike turer i områdene rundt skolen og friluftsliv med hund. Gøy.

Blåtorsdag

Dette valgfaget er for deg som liker stor variasjon, og i tillegg liker å bli overrasket. Her kommer du uforberedt, og blir møtt med nye utfordringer og opplevelser hver gang!

Spillklubben

Spill er et voksende kulturuttrykk som du sammen med flere kan få utøve, ta lærdom av og ha det morsomt med!

Handyman

Handyman – vi lærer mye praktisk, alt fra å lade en bil til å skifte dekk, til å lage en skjøteledning, til å sette opp en innervegg eller kanskje skifte et vindu. Praktisk kunnskap i høysetet.

Ballspill

Dette er valgfaget for deg som liker ballidrett, vi spiller det meste som kan spilles med ball. Både innendørs og utendørs.

Selvforsvar damer

For deg som vil lære noen teknikker innen selvforsvar. Det er mange forskjellige måter å komme seg ut av ulike situasjoner på. Mange av teknikkene er hentet fra den israelske kampsporten Krav Maga.

Grunntrening

Et valgfag for deg som ønsker å komme i bedre form enn du er i dag. Det er ulike typer med sirkeltrening og løp/utholdenhet som er i fokus. Fokus på å utvikle deg fra der du er nå.

10 på topp

Her får du enkle friluftsturer i Levanger, med både historie og toppturer i ett. Vi går sammen og målet er å komme i bedre form, samtidig som vi blir bedre kjent i Levanger kommune.

Strikking

Lær deg å strikke enkle ting som sokker eller luer. Hvis du allerede strikker, kan du videreutvikle strikkingen til mer avanserte teknikker og produkter. Stor vekt på dine egne ideer og ønsker.

Tegning/maling

Valgfaget passer både for deg som er flink til å tegne men også til deg som ikke har så mye erfaring med det. Du kan jobbe med et bestemt prosjekt, eller kose deg med forskjellig tegning og maling.

Tekstil

Lær tekstilteknikker og håndverk. Lag spennende antrekk i redesign eller sy ditt eget antrekk ut fra eget ønske. Stor vekt på å bruke fantasi, kreativitet og egne ideer til produkt.

Yoga

Lær grunnleggende yoga som du kan bruke som en del av hverdagen din. Fokus på pust, balanse, styrke og smidighet. Opplev yoga som et godt pusterom.

Ved å klikke på "Godta alle informasjonskapsler" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se våre retningslinjer for informasjonskapsler for mer informasjon.