fbpx

Etter to år på Skogn folkehøgskole sitter jeg igjen med masse gode minner, lærdommer, takknemlighet og er 100% sikker på at å søke meg hit er det beste valget jeg har tatt i mitt liv. Jeg kunne aldri vært den personen jeg er i dag uten de folka jeg har møtt og blitt kjent med her.

– Syver Anker Nicolaisen

På Skogn Folkehøgskole lærte jeg å vokse, både som håndballspiller og som menneske. Man lærer å bli kjent med mennesker man kanskje ikke ellers ville sagt hei til på gata – og det er gull verdt. Man trenger aldri å kjede seg på Skogn, med en gang man går ut av rommet sitt er det alltid noe å finne på. Det er lett å få seg gode venner på Skogn, det er nesten uungåelig. Man får også opplevelser for livet på Skogn. De jeg husker best er en fantastisk Braziltur, der man får sterke inntrykk samtidig som man opplever et vakkert og kulturrikt land, isbading hver torsdag i håp om å få «isbadekåpa», de morsomme elevkveldene arrangert av både elever og stipper og å vinne håndballkamper både som lag og bestevenner.

Jeg anbefaler virkelig alle som vurderer Skogn om å søke og bli med på den morsomste og mest lærerike opplevelsen man kan ha!

– Tilde Halvorsen

På Skogn folkehøgskole lærte jeg å vokse, både som håndballspiller og som menneske. Man lærer å bli kjent med mennesker man kanskje ikke ellers ville sagt hei til på gata – og det er gull verdt. Man trenger aldri å kjede seg på Skogn, med en gang man går ut av rommet sitt er det alltid noe å finne på. Det er lett å få seg gode venner på Skogn, det er nesten uungåelig. Man får også opplevelser for livet på Skogn. De jeg husker best er en fantastisk Braziltur, der man får sterke inntrykk samtidig som man opplever et vakkert og kulturrikt land, isbading hver torsdag i håp om å få «isbadekåpa», de morsomme elevkveldene arrangert av både elever og stipper og å vinne håndballkamper både som lag og bestevenner.

Jeg anbefaler virkelig alle som vurderer Skogn om å søke og bli med på den morsomste og mest lærerike opplevelsen man kan ha!

– Tilde Halvorsen

Skogn folkehøgskole har vært det beste året i mitt liv! Her er det lærere som ser deg for den du er, å det er et sted du kan være deg selv 100% med mennesker som drar ut det gode i deg. Jeg har fått venner for livet her. Du kommer aldri til å angre om du søker på Skogn folkehøgskole.

– Amalie Anker

To år på Skogn FHS har lært meg mye om min hobby, åpnet nye muligheter og vist meg nye veier til ting jeg liker å holde på med.

Jeg har fått treffe mange nye folk som liker det samme som meg, og som er interessert i å bli kjent! Jeg sitter igjen med uendelig med gode minner, opplevelser og nye bekjentskap som jeg aldri hadde fått om jeg ikke gikk på Skogn folkehøgskole.

– Fredrik Nordli

Heldige meg som har fått oppleve to år på Skogn FHS, plassert midt i vakre Trøndelag omgitt av sjø og skog! For ikkje å snakke om alle dei fantastiske menneskene som e har blitt kjent med.

– Solveig Føreland

Etter et år på Skogn folkehøgskole sitter jeg igjen med bare gode følelser! Det var en opplevelse for livet å være der. Jeg har møtt mange nydelige folk og kost meg veldig mye. Noen av mine favorittopplevelser må være alle de koslige kveldene i peisestua hvor vi spiller brettspill, videospill, har quiz, og hvor vi bare kan sitte og prate til det er på tide å legge seg!

Også må jeg ikke glemme studieturen som var helt fantastisk, og det var morsomt å kunne oppleve en helt ny kultur og utforske andre land. Anbefaler å søke Skogn FHS på det sterkeste. Du blir ikke å angre!

Her får du venner og minner for livet!

– Sara Melkersen