fbpx

VÅRT LINJETILBUD

Skogn folkehøgskole er en frilynt skole. Personlig utvikling er det vi setter høyest. Vi ønsker at du skal få prøve nye ting, ta utfordringer, bli trygg på deg selv og utvikle deg videre som menneske og medmenneske. Her kan du fordype deg i og bruke tida på det faget du brenner for.

Her er linjene vi tilbyr i skoleåret 2021-2022

Vi har et allsidig tilbud, som skaper et fint fellesskap og variasjon i elevmassen vår.
Husk at du kan søke allerede nå!

BUE – JAKT OG FISKE

Bue-, rifle- og haglejakt, noe fangst etter interesse. Nybegynnere og viderekomne jegere. Jegerprøve, IBEP buejegerprøve. Jakt på gås, skogsfugl, rådyr, rype, rev og ulike amerikanske dyr. Seljakt og langholdtskyting på Tarva, ørretfiske, dypvannsfiske og haifiske. Turer til Snåsafjella og Forra Naturreservat. Studietur til USA med buejakt i 3 uker.

FISKE OG FRILUFTSLIV

Heftig fiske, ville utras, og unike friluftslivsopplevelser. Høres dette spennende ut? Tropisk fiske, fluefiske og kveitefiske? Da er dette linja for deg! Her får du utviklet deg som fisker og friluftsmenneske. Vi garanterer et spennende år som vil gi deg minner for livet!

FOTO DIN STIL

Vi ønsker å videreutvikle din unike måte å se verden på og gi deg verktøyene til å uttrykke hvem du er! Vi tilbyr de riktige omgivelsene for å utvikle ditt uttrykk og din bildeforståelse. Bli kjent fotografiet og deg selv gjennom et skoleår fullt med foto-opplevelser, nye vennskap og en fantastisk studietur til San Francisco og New York.

HÅNDBALL

Håndballinja er for deg som vil utvikle deg individuelt i håndball og som søker etter et år med magiske opplevelser! Det blir mye trening sammen med vennene dine, der vilje og trøkk, samhold og glede står i sentrum.Vi har topp motiverte og erfarne trenere, og tar deg med på en studietur til fantastiske Brasil!

KICKBOXING OG FITNESS

Ønsker du et spennende studieår med kickboxing og fitnesstrening? Linja tilbyr både kampsporten kickboxing kombinert med ulike treningsarter innen crossfit, bodyfit, cardio og styrketrening. Skoleåret inneholder også en studietur til Phuket i Thailand hvor du får trene i verdenskjente Tiger Muay Thai and MMA Camp.

LIVSLINJA

Dette er året hvor du kan sette fokus på din egen helse og ditt eget velvære. Ha et positivt fokus på deg selv med fysisk aktivitet og trening, kosthold, velvære og kreativ utfoldelse. Bli med på et år der du sammen med andre møter nye utfordringer, tar nye valg og får nye opplevelser.

USA FILM OG FRILUFTSLIV

Få en bedre forståelse av USA! Lær om tankesett/levemåte av en amerikansk lærer. Det blir roadtrip med vestkysten som utgangspunkt. Få kunnskap i enkelt friluftsliv med kano, klatring, bållaging osv.

BO – FRITID OG JOBBMULIGHETER

Dette er linja hvor du deltar på en annen linje i de fleste hovedfagstimene – samtidig som vi prøver ut hvilke jobbmuligheter og fritidsaktiviteter du vil ha i framtiden. Du vil være inkludert i skolen, i fellesskapet – samtidig som du ut fra din livssituasjon kan finne en din vei i framtiden.