PERSONVERN
OG COOKIES

Personvernerklæring for Skogn folkehøgskole. Sist oppdatert 16.03.2021

 

Behandlingsansvarlig
Rektor Lars Waade er på vegne av Skogn folkehøgskole (orgnr. 859 195 482) behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger. Denne erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når de samles inn fra vårt nettsted skognfhs.no

 

Personopplysninger som lagres
Vi lagrer følgende personopplysninger om våre elever, med grunnlag i personvernforordningen art. 6 (a) og (b):

  • Navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, fødselsnummer, kontonummer, statsborgerskap, kjønn, linjevalg, opplysninger om fravær og særskilte helseopplysninger samles inn fra søknaden din når du søker plass ved Skogn folkehøgskole.
  • Informasjon om deg som bruker av nettstedet, hvordan du navigerer og teknisk informasjon om nettleseren din og operativsystemet.

 

Formål med behandlingen
Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser og gi undervisningstilbudet etter avtale med deg.

Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon i forbindelse med jubileum og arrangementer som skolen har for tidligere elever.

Vi samler data primært for å få brukerstatistikk, anonyme data som ikke kan kobles til deg. Det er for å kunne analysere trafikk på nettstedet og gjøre forbedringer.

 

Informasjonskapsler
Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best mulig kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Se mer på https://www.cookiebot.com/en/privacy-policy/

For besøksstatistikk på vårt nettsted www.skognfhs.no, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics

 

Utlevering av opplysninger til tredjeparter
Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

 

Innebygd innhold fra andre nettsteder
Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Skogn folkehøgskole bruker innebygd innhold fra:

Sletting av personopplysninger
Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med din søknad lagres i vårt aktive elevregister i 5 år. Opplysninger om navn og årstall for skoleåret slettes kun på forespørsel. Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav.

 

Rettigheter for den registrerte
Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene. Den registrerte har krav på innsyn, retting og sletting av mangelfulle eller uriktige personopplysninger. jf. EU forordning 2016/679 General Data Protection Regulation.

 

Informasjonssikkerhet
Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll. All kommunikasjon er basert på kryptografiske protokoller som tilbyr sikker kommunikasjon på Internett for nettlesing, e-post, lynmeldinger og andre dataoverføringer. Opplysningene blir lagret på sikre servere bak en streng brannmur som ivaretar våre krav til sikkerhet.

 

Kontaktinformasjon
Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresse:

kontor@skognfhs.no

Skogn folkehøgskole
Lysaker 15
7620 SKOGN