Ukategorisert

Møt våre herlige stipendiater i skoleåret 2022-23

Publisert på
30/6/2022
Denne gjengen står klar sammen med ansatte til å ta imot høstens nye elever. Her er det mye kunnskap, mange smil og stort engasjement! Vi gleder oss!
De svarer mer enn gjerne på alt du lurer på angående skolen, så ta gjerne kontakt med en eller flere av de.

SOLVEIG FØRELAND

Hei alle sammen. E heiter Solveig Føreland, er 21 år og kommer fra ein veldig liten plass som heiter Dølemo, ca ein time unna Arendal i Aust Agder.

E skal være stipendiat for jakt- og fiskeklassen og det gleder e mæ veldig mye til! Det blir morro å treffe dere alle sammen. Utenom jakt er e glad i å være ute og dra på forskjellige turer.

Ta gjerne kontakt om det er noe dere lurer på <3
Tlf: 97197082 Mi ses!

FREDRIK NORDLI

Hei jeg heter Fredrik Nordli. Jeg er 22 år, født i 2000, og kommer fra en bygd som heter Rakkestad. På fritiden liker jeg godt å være ute, er med på det meste, ikke veldig flink til å sitte rolig og er derfor utdannet tømrer 🙂

Jeg gleder meg masse til å være stipendiat for dere i år, ser frem til å møte dere til skolestart! Bare ta kontakt på instagram om du lurer på noe, så skal jeg svare så godt jeg kan❤️

Disse emojiene er kule.

🙃🥸🤨🧐🤯🫥🫡🤥🫣🤫🫠😵‍💫🤢👏🏼🤝🏼🫶🏼🫰🏼🤟🏼👋🏼🤌🏼🖕🏼🫵🏼👨🏼‍🌾👰🏼‍♂️🎅🏼🦸🏼‍♂️🦸🏼‍♀️🦹🏼‍♂️🤱🏼💁🏼‍♂️🪢🕶🐭🐼🦅🕷🕸🦂🐡🦍🐈🐈‍⬛🦧🦏🐘🦥🦦🦔🪨🪐🌪⚡️🍳🥩🥩🌮🏀⚾️🎱🤺🎯🕯🔋💸🪫⚙️🪓🔪🧨🪤🗡🧿🚬⚔️🪬🦠🧫🧬🧪️♋️☢️☣️🔰🔴🟣🔵🟢🟡🟠⚫️⚪️🟤♥️♦️♠️♣️

ANDREAS FOSSUM

Kommmer fra Forradalen🦌
(50 min unna skolen) 😎
Gikk som elev på Jakt 21/22
Går nå som stipp på Jakt 22/23
Elsker og gjøre ting🔥🏹
Gøye ting✌️
Harde ting💪
Nerde ting🖖
Alt fra å Jakte, fiske og trening, til å kjøre F1 på simrigen 🏎 eller nerde Star Wars i Bosso📽

Tlf: 47931358
fossum.and@gmail.com
IG / Snap: andreasfossum

SYVER ANKER NICOLAISEN

Hei. Jeg heter Syver og kommer fra Oslo. Jeg gikk USA film og friluftsliv forrige semester og skal være media-stipp neste år.

Jeg liker å lage eller spise mat, høre på eller spille musikk og å være sosial. Jeg synes fjoråret på Skogn var ekstremt givende og gleder meg ekstremt mye til et år til her.

syver.anker.nicolaisen@gmail.com
Tlf: 40746674

JESPER NEVLAND

Jeg kommer fra Stavanger og er glad i å gjøre litt av hvert. Jeg liker blandt annet spill og lek og er over gjennomsnittet interesert i sport og da spesielt Muay Thai, kickboksing og annen kampsport.

Jeg gleder meg veldig til å ta på meg rollen som stipendiat til skoleåret 22/23, og gleder meg til å gjøre mitt slik at elevene til året skal få en like bra opplevelse som jeg hadde som elev.

Tlf: 47 540 540

Mail: nevland.jesper@gmail.com

Insta/snap: jespenevland

JULIE STORSTEIN SUNDSTRØM

Hei. Jeg heter Julie og jeg kommer fra Kirkenes. Jeg skal være stipendiat for USA film og friluftsliv til høsten. På fritiden liker jeg å være på tur uansett årstid.

Jeg gleder meg til å være stipendiat til høsten og møte de nye elevene. Kan kontaktes på telefon 99488320 om noen har spørsmål eller vil prate om det nye skoleåret!

Ved å klikke på "Godta alle informasjonskapsler" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se våre retningslinjer for informasjonskapsler for mer informasjon.