Ukategorisert

Skogn folkehøgskole – springbrettet til suksess for Amalie Anker

Publisert på
31/7/2023

Amalie Anker, en tidligere student ved Skogn folkehøgskole, har gjort en bemerkelsesverdig reise fra å være en usikker ungdom til å bli en idrettsutøver på landslaget i kickboksing og en deltaker i det populære TV-programmet, Kompani Lauritzen.

Amalie begynte sin reise på Skogn folkehøgskole i 2016, da hun meldte seg på linjen for kickboksing og fitness. Hun ble tiltrukket av skolens unike tilbud om en tur til Thailand og kickboksing. På det tidspunktet visste hun ikke hva folkehøgskole var. Amalie synes det var fint å ikke ha så mange forventninger, for da kune hun bli positivt overasket.

Hun tilbrakte to år på Skogn folkehøgskole, som hun beskriver som de beste årene i livet hennes. Hun er veldig sosial, og mange av hennes beste venner er de hun møtte på folkehøgskolen. Anker forteller at samholdet på folkehøgskolene er unikt, og at alle henger med alle. Dette er en fin attest til det sterke fellesskapet og den støttende atmosfæren vi på Skogn folkehøgskole er stolte av å kunne tilby våre studenter.

Etter reisen på Skogn folkehøgskole, fortsatte Amalie sin reise ved å delta i Kompani Lauritzen, et populært TV-program. Hun lærte ikke bare om militær disiplin og tøffe øvelser, men også om å være sårbar fremfor andre. Dette har bidrat til at hun nå er mer komfortabel med å vise seg frem når hun har en dårlig dag.

Amalie flyttet til Oslo for å satse på kickboksing etter Kompani Lauritzen. Hun jobber nå fulltid i en barnehage, i tillegg til å trene på landslaget. Hun sier, «det føles fortsatt uvirkelig å være på landslaget. Det hadde jeg ikke trodd for noen år siden.» Dette er et bevis på hvordan Skogn folkehøgskole kan hjelpe studenter med å realisere sine drømmer og nå sine mål.

Amalie søkte på Skogn Folkehøgskole for broren hennes, og forteller at han i ettertid har takket henne for dette. Hun mener at Skogn har gitt henne vennskap for livet, gode minner, fantastiske lærere, og muligheten til å utfordre seg selv sosialt.

Amalies historie er et bevis på hvordan Skogn Folkehøgskole kan forme en ung persons liv og karriere. Fra å være usikker på hva hun ville gjøre, til å bli en del av landslaget i kickboksing, har Amalie vist at Skogn Folkehøgskole kan være en springbrett til suksess. Vi er stolte av å ha vært en del av hennes reise og ser frem til å støtte flere studenter på deres unike veier.

Ved å klikke på "Godta alle informasjonskapsler" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se våre retningslinjer for informasjonskapsler for mer informasjon.