Ukategorisert

Skoleåret 2023-24: Møt stippene våre!

Publisert på
21/6/2023
Vi gleder oss over å kunne presentere våre ni nye stipendiater for skoleåret 2023-24. Eller «stippene» som vi kaller de. Ta gjerne kontakt med de i løpet av sommeren, og få svar på det meste du lurer på om skoleåret hos oss. De har nettopp avsluttet sist første år på Skogn FHS. Stippene er miljøskapere for hele skolen, de har ansvar og en lederfunksjon i klassene sammen med lærer, og er ofte flinke til å finne på kveldsaktiviteter.

Julian Arntzen

Fiske og friluftsliv

Hei! Julian Arntzen, er 24 år fra tettstedet Melbu. Gikk fiske og friluft dette året. For et år det har vært! Så har jeg vært så heldig å blitt stipendiat for neste års elever. Gleder meg til å møte alle til skolestart. Litt om meg. Liker veldig godt å være ute uansett vær, grille marshmellows på bålet å kose meg med noe varmt i koppen. Blir med på det meste sosialt. Om det er spill, sport eller noe annet gøy. Regn meg med! Det blir et rått år! Noe du lurer på? Det kan være hva som helst! Send gjerne en melding eller ring.

Tlf. 47383477

Emilie Brodersen

Bue – jakt og fiske

Hei! Jeg heter Emilie Brodersen, jeg er 20 år og kommer fra en plass som heter Saltstraumen (30 min utenfor Bodø). På fritiden trives jeg med å være ute, særlig med hundene mine. Trives aller best på jakt, og bortsett fra det så er jeg ofte med på det meste! Jeg gleder meg veldig til å være stipp på Bue – jakt og fiske! Ser veldig frem til å treffe alle sammen!Bare ta kontakt om du er noe du lurer på!

Tlf: 47958730

Mathilde Liljebakk

Kickboxing og fitness

Hei, jeg heter Mathilde Liljebakk. Jeg er 20 år og kommer fra en liten by som heter Narvik, i Nordnorge. På fritiden liker jeg å være sosial å trene mye, og det siste året blitt veldig glad og interessert i kampsport.Jeg gleder meg masse til ta over rollen som stipendiat for dere i år, og ser fram til å møte dere til skolestart! Hvis dere har spm/ eller noe dere lurer på er det bare å ta kontakt, så skal jeg svare så godt jeg kan.

Insta: mathilde_liljebakk

Tlf: 40950267

Elida Holmedal

Bo – fritid og jobbmuligheter

Hei folkens! Eg hetar Elida e 20 år og kommar fra Bergen. Vanligvis e eg ganske rastløs så eg elskar å finne på masse forskjellig både ute og inne 🙂 I år har eg gått kickboxing men til høsten skal eg være stipp på botrening og gledar meg veldig til det! Det e bare å kontakte meg på telefon om du har noe du lurer på :))

Tlf: 90718647

Imre Solli

Håndball

Hei! Jeg heter Imre, er 20 år (snart 21) og kommer fra sjølvaste Bjugn i Trøndelag. På fritiden liker jeg å trene, spille håndball og er generelt interessert i å være aktiv. Er også en stor nerd som er glad i både spill og serier. Fra før har jeg en utdanning som Personlig Trener. Jeg skal være stipp på Håndball og gleder meg mye til å møte dere. D her bli bættre bra sjø! Bare å ta kontakt 🙂

Insta: imre_solli

Tlf: 95170781

Eva Muggerud

Bo – fritid og jobbmuligheter

Hei! Jeg heter Eva, jeg er 18 år og kommer fra Drammen. På fritiden liker jeg å se på fotball, høre på musikk og være sosial. Jeg har gått ett år på USA film og friluftsliv, og skal nå være stipp for Bo – fritid og jobbmuligheter Jeg gleder meg veldig til å være stipendiat, og tror vi kommer til å få et fantastisk år på Skogn! Det er bare å kontakte meg hvis det er noe du lurer på eller vil prate om! Gleder meg utrolig mye til å møte alle i August!

Mail: eva.muggerud@hotmail.com

Insta: evamuggerud

Tlf: 91000171

Greta Berge

Foto din stil

Hei! Jeg heter Greta, er 19 år og kommer fra Tyskland. I fjor var mitt første år i norge så jeg sliter fortsatt med språket, men dette vil ikke stoppe meg fra å bli kjent med dere alle. 👀 Jeg gleder meg masse til å være stipendiat for dere og jeg ser frem til å møte dere når skolen starter igjen! Noen fakta om meg: jeg elsker one direction, å lese, skape kunst og min psykolog. ting jeg ikke liker å stå opp tidlig, kapitalisme og Jake Gyllenhaal. 🧣 Ta gjerne kontakt om det er noe dere lurer på ❤️

IG @gretabrg

Ingrid Pauline Hestås

USA film og friluftsliv

Jeg heter Ingrid, er 21 år og kommer fra Brønnøysund. På fritiden liker jeg å trene og gå tur, jeg driver med musikk og er veldig gla i å være sosial <3 Jeg skal være stipp på USA film og friluftsliv. Gleder meg veldig til å treffe dere, og ser frem til et skikkelig bra år! Bare å ta kontakt hvis du lurer på noe:)

Insta: ingridpauliine

Tlf: 90991034

Tobias Devik

Bue – jakt og fiske

Æ e Tobias Devik, 20 år, å e i fra Namsos, å e intresert i jakt å feske, e har vært me mæst på elg jakt å drevi ein del me fugel jakt å, æ like å fesk my på fritia når æ har mulighet, både i fersk å salt vann. Tlf  eller messenger.

Tlf: 91379308

Ved å klikke på "Godta alle informasjonskapsler" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se våre retningslinjer for informasjonskapsler for mer informasjon.