Ukategorisert

Skyting har tatt over Kajas (19) liv

Publisert på
19/1/2023
– Jeg husker ikke første gang jeg var med på jakt.

SKOGN: Hun ser blid og avslappet ut, nittenåringen som bestemte seg for å gjøre noe ukonvensjonelt med livet sitt i et år. Jo da, folk går på folkehøgskole. De går på Skogn folkehøgskole i Trøndelag også, men de aller færreste er jenter som velger bort det tradisjonelle for å hoppe inn i jakt og friluftsliv på heltid.

Men Kaja Broen Eriksen har aldri vært av den tradisjonelle typen. Oppvokst på Holtsås, i Midt-Telemark kommune, befant hun seg midt i landets største eplehage. Dyrket mark og jorder lå rundt henne. Men ikke langt unna lå fjellene.

– Jeg var så lita at jeg ikke en gang husker første gang jeg var med på jakt. Faren min er jeger, så jeg er blitt «dratt med» siden. Det var stort sett storvilt vi jaktet på, og da er det mye spenning når det skjer noe, forteller hun.

LES MER…

Ved å klikke på "Godta alle informasjonskapsler" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se våre retningslinjer for informasjonskapsler for mer informasjon.