Info til elever & foresatte

Velkommen til Skogn folkehøgskole: Din ultimate guide til eventyret som venter!

Publisert på
11/8/2023

Hei, kjære fremtidige elever og nysgjerrige sjeler! Er du klar til å ta del i et uforglemmelig eventyr? La oss utforske alt Skogn folkehøgskole har å tilby.

Eventyr i naturen: Hos oss er naturopplevelsene mange. Utforsk Byafjellet med dens nydelige utsikt, eller ta utfordringen med vår lokale trimtrapp som har 271 trinn – belønningen er verdt innsatsen! For ikke å glemme Trondheimsfjorden, bare 2 km unna, som inviterer til både fiske og bading.

Sport og spill: Idrettsglede står sentralt hos oss. Med fotballbanen og Skognhallen bare noen minutters gange unna, er det alltid tid for et spill med venner. For de som vil bowle eller svømme, er disse fasilitetene bare en kort kjøretur unna skolen.

Shopping og mat: Litt fritid? Magneten kjøpesenter og Levanger by ligger i nærheten for de som ønsker en shoppingtur. Skogn sentrum har koselige kaféer og pizzeriaer, alt innenfor gåavstand fra skolen.

Kultur og historie: Er du glad i kultur og historie? Da er vi på Skogn Folkehøgskole plassert midt i blinken for deg! Dykk ned i norsk kultur ved å besøke den historiske Alstadhaug kirke. Den vakre arkitekturen og rike historien gir en unik innsikt i regionens arv. Vi oppfordrer også turer til lokale historiske gårder.

Enkel å komme til: Vår beliggenhet gjør det enkelt å komme seg hit med tog, fly eller bil. Vi ligger bare 40 minutter fra Værnes flyplass og en time fra Trondheim. Hvis du har mye bagasje, henter vi deg gjerne på stasjonen!

Skogn folkehøgskole handler om så mye mer enn bare læring i klasserommet. Det er et sted for vennskap, personlig vekst, og livslange minner.

Så hva venter du på? Bli en del av Skogn folkehøgskole-familien, og oppdag et miljø som vil gi deg nye eventyr, vennskap, og en tid du aldri vil glemme.

Vi er klar til å ønske deg hjertelig velkommen, og vil lede deg gjennom en uforglemmelig opplevelse i vakre Skogn.

Håper vi sees!

Ved å klikke på "Godta alle informasjonskapsler" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se våre retningslinjer for informasjonskapsler for mer informasjon.