Ukategorisert

Julies (19) matnyttige mellommåltid

Publisert på
19/1/2023
– Jeg gledet meg ekstremt mye og trippet bare for å få starte!

SKOGN: Den gladrosa stripen i Julie Thomassen Kallands (19) hår matcher ullgenseren hennes, og glede har hun i blikket også.

– Jeg gledet meg ekstremt mye til å få starte på fotolinja her på Skofo (Skogn folkehøgskole, journ.anm.) og trippet bare for å få starte, sprudler hun idet hun viser vei ut i naturen på skoleområdet.

Julie fattet interesse for foto allerede i sjette klasse på barneskolen i Alta. Andre år på videregående, bestemte hun seg for hvilken retning hun skulle gå i arbeidslivet.

– Jeg ville gå fotoveien, og jeg ville inn på Norsk fotofagskole i Trondheim. Men for å få til det, måtte jeg ha en portfolio. Det var da jeg begynte å se meg rundt. Jeg fant Skogn folkehøgskole, og så at årsmålet her er å lage seg en portfolio, forteller hun.

LES MER…

Ved å klikke på "Godta alle informasjonskapsler" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se våre retningslinjer for informasjonskapsler for mer informasjon.