fbpx

SKOFO + ABRAC = SANT

For andre år på rad har pandemien satt en stopper for håndballinjas årlige studietur til Brasil og barnehjemmet ABRAC i Sao Paulo. Det er selvfølgelig med stor skuffelse at vi ikke får muligheten til å både oppleve landet, kulturen og ikke minst barnehjemmet og barna der nede. Men den største skuffelsen er det nok barna som opplever. De er midt i en ukontrollerbar pandemi som landets overordnede ikke har kontroll på, og lever i mildt sagt en usikker tid. Heldigvis har barna på ABRAC blir tatt godt vare på av ansatte (som også periodevis har latt barna flyttet inn i sine private hjem nå på grunn av pandemien).

Vi på SKOFO har derfor blitt nødt til å observere og kommunisere på avstand, via facetime og mailkorrespondanse. Likevel har årets kull gjort en formidabel innsats ved å drikke masse brus og energidrikker, derav panten, de har løpt Brasil-løp og skaffet masse rause og snille sponsorer. Disse pengene har ført til at skolen har i løpet av dette skoleåret greid å samle inn en kvart million kroner! Elevene og ansatte har engasjert og i tillegg til fantastiske familier, venner og lokalbefolkningen har vi sammen greid å samle en meget høy pengesum som kan gi barnehjemmet enda mer trygghet, stabilitet og mulighet for å hjelpe enda flere barn bort fra forferdelige oppvektsvilkår.

 

TUSEN TAKK!

Takk til alle som har vært med å bidra til denne dugnaden, alle bidrag hjelper, og sammen har vi bidratt til noe stort og svært betydelig!

Vi er evig takknemlige, ydmyke, stolte og glade for å gi barna på ABRAC dette bidraget!